Επικαιρότητα:

Γρηγόρης Πετράκος για την εισαγγελική παρέμβαση: Ούτε στη δικτατορία δε συμβαίνουν αυτά

20 Νοε 2020 - 09:30 | Συμβαίνει γύρω μας
Γρηγόρης Πετράκος για την εισαγγελική παρέμβαση: Ούτε στη δικτατορία δε συμβαίνουν αυτά

Μετά το δημοσίευμα που έκανε λόγο για εισαγγελική παρέμβαση με αφορμή το βίντεο που είχε ανεβάσει ο Γρηγόρης Πετράκος στα social media αναφορικά με τον κορωνοϊό, ο ίδιος δίνει τη δική του απάντηση μέσω της εκπομπής “Ευτυχείτε”

"Κι εγώ από το δημοσίευμα έμαθα για την εισαγγελική παρέμβαση, δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο, ούτε έχω πληροφορηθεί. Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι, απλά είναι ένα δημοσίευμα, αυτά είναι ανήκουστα, ούτε στη δικτατορία δε συμβαίνουν.

Και δε θα συμβούν και τώρα, είμαι σίγουρος. Η μόνη νομική πλευρά που ευσταθεί είναι να κατηγορηθεί κάποιος για δημόσια προτροπή σε ανυπακοή ενάντια στους νόμους. Εγώ αυτό δεν το έχω κάνει γιατί πάντα σέβομαι τους νόμους και αυτό έχω πει και σε συνεντεύξεις μου.

Κάποια πράγματα διαστρεβλώθηκαν, όπως το ότι δεν φοράω μάσκα, που το είπα σε κανάλι και κόπηκε η μισή μου φράση, ότι δεν φοράω μάσκα γιατί δεν βγαίνω έξω από το σπίτι μου. Εγώ ουδέποτε προέτρεψα σε ανυπακοή κανέναν. Το μόνο που έκανα ήταν να αναδημοσιεύω επίσημα στοιχεία, δεν είπα τίποτα από το μυαλό μου.

Με κάποιους ανθρώπους από τον Alpha που επικοινώνησα ούτε οι ίδιοι γνώριζαν ότι θα κοπεί η εκπομπή, έπεσαν κι εκείνοι από τα σύννεφα. Ούτε κανένας με πήρε επίσημα να μου πει το λόγο. Ο λόγος είναι προφανής.

Αυτό γίνεται εσκεμμένα για να εκφοβιστούν οι άνθρωποι που εκφράζουν ελεύθερα κάποιες αντίθετες απόψεις. Πρέπει να ακούγονται όλες οι γνώμες και μάλιστα τεκμηριωμένα. Εγώ κάνω αυτό που θεωρώ χρέος μου και από εκεί και πέρα έχω τη συνείδησή μου καθαρή»" ανέφερε μεταξύ άλλων.