Χαμός στο Πρωινό με Φαίη Σκορδά και Αλέξη Κούγια: Κάνει επίδειξη εξυπνάδας

02 Δεκ. 2020 - 09:58 | Συμβαίνει γύρω μας
Χαμός στο Πρωινό με Φαίη Σκορδά και Αλέξη Κούγια: Κάνει επίδειξη εξυπνάδας

 Ζωντανή σύνδεση με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση με το Νότη Σφακιανάκη, είχαν το πρωί της Τετάρτης στο Πρωινό. Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκίνησε να αναφέρεται στην υπόθεση – η δίκη του τραγουδιστή πήρε επ' αόριστον αναβολή καθώς δεν είναι από αυτές για τις οποίες επιτρέπεται η διεξαγωγή τους στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία – με τη Φαίη Σκορδά στην πορεία να θέλει να του θέσει κάποια ερωτήματα.

Αλλά, η μεταξύ τους επικοινωνία δεν ήταν εφικτή, με τον Αλέξη Κούγια να μην επιθυμεί να τον διακόπτουν και την παρουσιάστρια να προσπαθεί να κάνει τις ερωτήσεις. Έτσι, σύντομα προκλήθηκε μεταξύ τους έντονος εκνευρισμός, με τον ποινικολόγο να αποχωρεί από τη σύνδεση και τη Σκορδά να πηγαίνει σε διαφημίσεις, προκειμένου να τον πάρει τηλέφωνο.

Μάλιστα, όταν η παρουσιάστρια προσπάθησε να του θέσει μια ερώτηση, εκείνος της είπε: «Σας παρακαλώ μη με διακόπτεται γιατί θα φύγω».

«Δεν γίνεται έτσι, δεν με ακούτε. Αλέξη θέλω λίγο να με ακούσεις», του είπε, αλλά μάταια.

Στην επόμενη προσπάθειά της να του κάνει ερώτηση, ο ποινικολόγος ενοχλημένος είπε: «Θα αποχωρήσω γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Ακούστε με να τελειώνουμε. Αν θέλετε να συνεχίσετε τη συζήτησή μας επί αρκετή ώρα, εγώ δεν θέλω…. Νομίζω ότι η κα Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος και θέλει να κάνει μια επίδειξη εξυπνάδας. Τελείωσα την παρουσία μου ευχαριστώ πολύ». Και αποχώρησε.

Η Φαίη Σκορδά χωρίς να κρύψει το θυμό της και καθώς περνούσε σε διαφημίσεις, είπε: «Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα. Είναι δυνατόν; Είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε;».