Συγκλονιστική μαρτυρία δημοσιογράφου: Γέννησα ξαφνικά στην κουζίνα του σπιτιού μου

12 Ιαν. 2021 - 11:49 | Συμβαίνει γύρω μας
Συγκλονιστική μαρτυρία δημοσιογράφου: Γέννησα ξαφνικά στην κουζίνα του σπιτιού μου

 Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε συνέντευξη η δημοσιογράφος Ισαβέλλα Κούτση, η οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε όταν γέννησε ξαφνικά στην κουζίνα του σπιτιού της.

«Ήμουν στην 39η εβδομάδα κύησης και θα γεννούσα σε πέντε μέρες. Ήμουν σπίτι, φαγωμένη και είχα έντονους πόνους που νόμιζα ότι ήταν στομαχικές διαταραχές. Πήγα στην κουζίνα νιώθοντας ένα κάψιμο, έβγαλα μια κραυγή και γεννήθηκε το παιδί. Τόσο απλά και τόσο τρομακτικά. Ήταν τρομακτικό. Δεν είχα ακούσει ποτέ τον όρο «οξύς τοκετός», αν μου το έλεγε άλλη γυναίκα δεν θα τα πίστευα.

Το μωρό γεννήθηκε ενώ ήμουν όρθια και έπεσε στο πάτωμα. Ο ομφάλιος λώρος κόπηκε μόνος του. Ήμουν με τον σύζυγό μου και κοιτούσαμε το μωρό στο πάτωμα. Το μωρό ήταν ακίνητο, δεν είχε πάρει ακόμα ανάσα. Όταν ο σύζυγός μου σήκωσε το μωρό και το πήρε αγκαλιά, πήρε ανάσα και άρχισε να κλαίει. Ήμουν σε κατάσταση σοκ.

Όταν γέννησα δεν μπορούσα να πάω στο μαιευτήριο γιατί δεν ξέραμε αν έχει βγει ο πλακούντας. Μαζί ψάχναμε τον πλακούντα κάτω από τα έπιπλα. Είχα ακατάσχετη αιμορραγία. Βγήκε τελικά ο πλακούντας, τον βάλαμε σε μια σακούλα και πήγαμε στο μαιευτήριο», είπε η Ισαβέλλα Κούτση.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi