Επικαιρότητα:

Η Ματίνα Παγώνη αιφνιδιάζει: Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα

15 Ιαν. 2021 - 07:51 | Συμβαίνει γύρω μας
Η Ματίνα Παγώνη αιφνιδιάζει: Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα

 Όσα εκμυστηρεύτηκε με χαμόγελο η Ματίνα Παγώνη στα Μεσάνυχτα!
Στα «Μεσάνυχτα» της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη, απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη, η Ματίνα Παγώνη.  Η πρόεδρος των Ελλήνων νοσοκομειακών γιατρών, που πολλές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω των αιχμηρών, αλλά εύστοχων δηλώσεων της για την πορεία του κορωνοϊού μας συστήθηκε καλύτερα.

Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η Ματίνα Παγώνη θέλησε να δώσει απάντηση σε όσους σχολιάζουν το βάψιμο και το ντύσιμο της στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, μιλάει. Ειδικότερα, σημείωσε πως «είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν».

«Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν» συμπλήρωσε η γνωστή λοιμωξιολόγος.

Ακομπλεξάριστη και χαμογελαστή η κα. Παγώνη στα «Μεσάνυχτα»…