Η ψυχρή Μελάνια Τραμπ αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο απαξιώνοντας το προσωπικό

23 Ιαν. 2021 - 14:52 | Συμβαίνει γύρω μας
Η ψυχρή Μελάνια Τραμπ αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο απαξιώνοντας το προσωπικό

Η Μελάνια Τραμπ φέρεται να ελέγχεται συναισθηματικά, από την αρχή της θητείας της ως Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Η ψυχρότητα που τη χαρακτήριζε τόσο καιρό, φάνηκε και κατά την αποχώρηση της από τον Λευκό Οίκο, λίγο πριν μετακομίσει στη Φλόριντα.

Παραδοσιακά, είθισται η πρώτη οικογένεια να αφήνει ευχαριστήρια σημειώματα, στο προσωπικό του Λευκού Οίκου, όταν έρχεται η στιγμή να αποχωρίσει από αυτόν. Οι χειρόγραφες επιστολές, συνήθως περιλαμβάνουν προσωπικά ανέκδοτα και εμπειρίες, που γράφονται σε οικείο λόγο και αποτελούν πολύτιμα αναμνηστικά για όλους τους ανθρώπους του προσωπικού.

Σύμφωνα με τους New York Times και το CNN, στη δική της περίπτωση, ανέθεσε αυτή τη δουλειά σε ένα άλλο άτομο και αρκέστηκε απλά να το υπογράψει και να το στείλει στα 80 άτομα που εργάστηκαν για το προεδρικό ζεύγος όλα αυτά τα χρόνια, από τους μπάτλερ, μέχρι και τους σεφ.

Ο αρθρογράφος R. Couri Hay, του The New York Times σχολίασε ότι το άλλοτε super model ήταν μια απρόθυμη Πρώτη Κυρία, που ανέλαβε αυτόν τον ρόλο για τον σύζυγο της. Επίσης πρόσθεσε ότι μετά την αναχώρησή της από την Ουάσιγκτον, θα γίνει λιγότερο ορατή: «Νομίζω ότι θα διαπιστώσετε ότι θα γίνει αόρατη και λιγότερο διαθέσιμη».

Η απάθεια της φάνηκε και από την αργοπορημένη αντίδραση της για τα πρωτοφανή επεισόδια στο Καπιτώλιο και για όλο το διάστημα που ο σύζυγός κινούταν ανεξέλεγκτα καταγγέλλοντας για νοθεία στις κάλπες, παρά το γεγονός ότι δεν δικαιώθηκε από κανένα δικαστήριο.

Ακόμα και πριν από αυτά τα γεγονότα, πολύ συχνά απασχολούσε τα μέσα με την ψυχρή στάση που είχε απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Τα μέσα αναφέρουν, ότι σίγουρα η Μελάνια, ήταν η πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα από τους Τραμπ, αφού ποτέ κανείς δεν κατάφερε να καταλάβει τι κρύβει πίσω από την κατά τ’ άλλα αψεγάδιαστη εικόνα της.

Όσον αφορά στο μέλλον, άτομα του περιβάλλοντος της είπαν ότι η ίδια επιθυμεί να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για ένα διάστημα. Ταυτόχρονα σκοπεύει να επικεντρωθεί στην εκστρατεία “Be Best” που προωθεί την ευημερία των παιδιών και την ευαισθητοποίηση για τα ναρκωτικά και τον εκφοβισμό στον κυβερνοχώρο.