Συνολικά 9 καταγγέλλουν τον γνωστό κωμικό που αποκάλυψαν Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη

01 Μαρ. 2021 - 12:47 | Συμβαίνει γύρω μας
Συνολικά 9 καταγγέλλουν τον γνωστό κωμικό που αποκάλυψαν Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη

Εννέα είναι συνολικά, μέχρι στιγμής, οι μαρτυρίες για τον πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, που έχουν καταγγείλει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, Ευτυχείτε.

Σήμερα ξεκινά η δικαστική διερεύνηση αυτών των υποθέσεων, με εννέα φακέλους που έχουν όλα τα στοιχεία των μαρτυριών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η ώρα του εισαγγελέα έφτασε για τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη, τον οποίο κατηγορούν άλλες έξι γυναίκες εκτός από τις Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου και μαζί τους μία ταξιθέτρια με αρχικά Μ.Ν. για σεξουαλική παρενόχληση.

Στις τρεις γνωστές ηθοποιούς προστέθηκαν οι συνάδελφοί τους με αρχικά Λ.Μ. και Α.Μ. που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση, καθώς και μία μαθήτριά του με τα αρχικά Μ.Θ. Οι σοβαρότερες καταγγελίες εναντίον του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι από την ηθοποιό Κ.Ο. για βιασμό, καθώς και από μία πάρα πολύ γνωστή ηθοποιό με τα αρχικά Α.Γ. που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του 2014. Μια υπόθεση που δεν έχει παραγραφεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, 54 μάρτυρες υπεράσπισης έχει συγκεντρώσει ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και σκηνοθέτης που κατηγορείται, και ο οποίος ετοιμάζει υπόμνημα για το πειθαρχικό του Σωματείου Ηθοποιών.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Open, ο πρόεδρος του πειθαρχικού του Σ.Ε.Η., Πασχάλης Τσαρούχας θα είναι και αύριο στον εισαγγελέα με νέο φάκελο που δεν θα αφορά μόνο στην υπόθεση του Λιγνάδη, αλλά και στην υπόθεση άλλων ηθοποιών. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Υπάρχουν καταγγελίες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Γνωρίζω για πολύ γνωστό σκηνοθέτη που κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και ακόμα δεν έχουμε δει το όνομά του. Αναφορικά με τον ηθοποιό που έχουν καταγγείλλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη, από τις 19 καταγγελίες που υπήρχαν μέχρι πρόσφατα, σήμερα έχουμε 22».

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi