Προφυλακίστηκε ο 58χρονος για την κλοπή στις θυρίδες του Ψυχικού - Κατέθεσε η σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη

26 Μαρ. 2021 - 18:40 | Συμβαίνει γύρω μας
Προφυλακίστηκε ο 58χρονος για την κλοπή στις θυρίδες του Ψυχικού - Κατέθεσε η σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 58χρονος επιχειρηματίας, σύζυγος της γνωστής από την τηλεόραση αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη, η οποίος κατηγορείται για τη διάρρηξη των θυρίδων.
Με τη λεία εκατομμυρίων ευρώ από τη διάρρηξη των τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού τον περασμένο Αύγουστο, να μην έχει εντοπιστεί ακόμα, ο 58χρόνος, επιχειρηματίας, φερόμενος δράστης, βρέθηκε ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Από τη στιγμή της σύλληψης του μέχρι και την απολογία του, ο 58χρόνος, κρατάει ‘’σκληρή’’ στάση, δηλώνοντας αθώος. Κυρίως εστιάζει στο γεγονός ότι στο εσωτερικό πλαστικό κουτί της θυρίδας εντοπίστηκε μείγμα γενετικού υλικού τουλάχιστον τριών προσώπων.

“Το ίχνος DNA είναι μικτό. Εμπεριέχει εκτός από δικά μου στοιχεία, άλλων δύο ατόμων. Της ιδιοκτήτριας της θυρίδας κι ενός άγνωστου προσώπου. Γιατί κατηγορούμαι εγώ;”

“Πιθανολογώ ότι το γενετικό υλικό θα μπορούσε να βρέθηκε στην κασετίνα, όταν η ιδιοκτήτριά της, την ακούμπησε στο κοινόχρηστο τραπέζι. Κι εγώ κι άλλοι χρησιμοποιούμε το ίδιο τραπέζι”.

Ο 58χρόνος κατηγορούμενος επιχείρησε να δικαιολογήσει και το γεγονός ότι όπως προκύπτει από το βιντεοληπτικό υλικό επισκεπτόταν την τράπεζα, φορώντας καπέλο, γάντια και μάσκα.

“Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κορωνοϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα”.

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας από το χώρο όπου βρίσκονται οι τέσσερις θυρίδες που παραβιάστηκαν.

Πιθανότατα, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί, με ένα κατσαβίδι παραβιάστηκε η γλώσσα της κλειδαριάς κάθε μία από τις τέσσερις θυρίδες όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες με αποτέλεσμα να ανοίξουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Η σύζυγος του 58χρόνου επιχειρηματία, η γνωστή αισθητικός, Τέτα Καμπουρέλη, κατέθεσε σήμερα στον ανακριτή.

-Ζητήθηκε από τον σύζυγό σας να δώσει δείγμα DNA;

-Φυσικά δέχτηκε ναι. Φυσικά και έδωσε. Μα είναι αθώος ο άνθρωπός μου και πραγματικά, στηρίζουμε όλη η οικογένεια και μας στηρίζουν ευτυχώς και οι φίλοι και οι πελάτισσές μου. Ευτυχώς. Χρειάζομαι την στήριξη. Τώρα εγώ, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι μου. Είναι χάλια. Χάλια.

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται στα δίκτυα κλεπταποδόχων όπου εκτιμούν ότι έχουν, ενδεχομένως, διοχετευθεί κάποια από τα πολύτιμα κοσμήματα που κλάπηκαν από τις θυρίδες.