Είχα εμμονή με την Ιωάννα λόγω εμπλοκής της με προσωπικό μου θέμα

05 Απρ. 2021 - 10:31 | Συμβαίνει γύρω μας
Είχα εμμονή με την Ιωάννα λόγω εμπλοκής της με προσωπικό μου θέμα

«Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της -την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της».

Με τα λόγια αυτά ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 36χρονης που κατηγορείται για την σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας έδωσε το περίγραμμα της σημερινής της απολογίας της ενώπιον του ανακριτή.

«Θα ευχόταν να γύριζε το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα από όσα συνέβησαν» αναφέρει σε δήλωση του ο συνήγορος, σημειώνοντας πως η εντολέας του ως κίνητρο για την επίθεση ανέφερε «την εμμονή της με το θύμα, λόγω της εμπλοκής του, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο».

 
Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου η κατηγορούμενη, κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής της απολογίας, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα στο παρελθόν έχουν αναφερθεί «περί δήθεν απόπειράς της να συλλέξει πληροφορίες, ώστε να επιτεθεί εκ νέου στο θύμα, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας του».

Η 36χρονη έσπασε την σιωπή της περίπου ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα. Ήταν η πρώτη φορά που η κατηγορούμενη, η οποία κρατείται προσωρινά, μίλησε για την υπόθεση καθώς όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη, τον περασμένο Ιούνιο, είχε επιλέξει να κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής