Επικαιρότητα:

Γιώργος Πατούλης: Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα

08 Απρ. 2021 - 05:11 | Συμβαίνει γύρω μας
Γιώργος Πατούλης: Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα

Για τη ζωή του από τα παιδικά του χρόνια, έως και σήμερα και τον χωρισμό του με την Μαρίνα Πατούλη, μιλά ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. 

Αναφερόμενος στην Μαρίνα Πατούλη λέει ότι «για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας».

Ο Γιώργος Πατούλης ερωτάται στη συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», αν ο θάνατος της μητέρας του σχετίζεται με το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη με τον ίδιο να απαντά ότι «αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί. Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα
, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στο γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω».

Στην ερώτηση, αν θεωρεί ότι το διαζύγιό του με την Μαρίνα Πατούλη έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, ο Γιώργος Πατούλης απαντά «είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημοσίου προσώπου προσφέρουν «κλειδαρότρυπα». Πίσω από αυτά μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του».

Ο περιφερειάρχης Αττικής αναφερόμενος στο παιδί του με την Μαρίνα Πατούλη λέει ότι «προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».