Επικαιρότητα:

Η Μαρίνα Πατούλη απαντά στον Γιώργο Πατούλη

08 Απρ. 2021 - 07:56 | Συμβαίνει γύρω μας
Η Μαρίνα Πατούλη απαντά στον Γιώργο Πατούλη

Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας… Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί, που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία, δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στη Μαρίνα Πατούλη, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ και τη Ζωή Λιάκα.

Στην ερώτηση: «Θεωρείτε ότι έγινε εκμετάλλευση της δημοσιότητας του διαζυγίου σας;», ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε: «Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημόσιου προσώπου «κλειδαρότρυπα». Πίσω από αυτό μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του».

Σε τηλεφωνική της συνέντευξη στο Πρωινό, η Μαρίνα Πατούλη σχολίασε ως εξής την παραπάνω συνέντευξη: 
 
«Για μένα σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ημέρα, γιατί σαν σήμερα, το 1998, σε πολύ νέα ηλικία, έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής κάθε ανθρώπου που είναι η μητέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή από τα νεανικά μου χρόνια, από τα 18, συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός στη σχέση αυτή.

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, για μένα είναι ένα διπλό πένθος. Από ό,τι διάβασα, που είπε ο Γιώργος ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι το οποίο αποτελεί κοινή απόφαση. Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια, έχω αποφασίσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για την διαχείριση αυτής της κατάστασης.

Δεν πρόκειται, λοιπόν, για μια ειλημμένη απόφαση. Είναι κάτι το οποίο προσπαθώ κι εγώ, μέσα από ειδικούς να στηριχτώ και να στηρίξω και το παιδί και να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε, όπως έχω πει εξαρχής».