Επικαιρότητα:

Γιώργος Καραϊβάζ: Απέραντη θλίψη στην κηδεία του - Ανατριχιάζει ο επικήδειος λόγος του 20χρονου γιου του

11 Απρ. 2021 - 14:41 | Συμβαίνει γύρω μας
Γιώργος Καραϊβάζ: Απέραντη θλίψη στην κηδεία του - Ανατριχιάζει ο επικήδειος λόγος του 20χρονου γιου του

Θρήνος και οδύνη στο τελευταίο "αντίο" στον Γιώργο Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες εκτελεστών το μεσημέρι της Παρασκευής, κηδεύτηκε στον τόπο καταγωγής του, στη Δράμα.

Στην Καλλίφυτο, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας, τελέστηκε σήμερα η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ, παρουσία συγγενών και φίλων. 

Η οικογένειά του, η σύζυγος και ο γιός του, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, συνόδευσαν τον δημοσιογράφο στην τελευταία του κατοικία, στη Δραμινή γη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.
 
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο Γιώργος Καραϊβάζ αποτελούσε για τους κατοίκους του χωριού το καμάρι τους. Ο δημοσιογράφος αγαπούσε ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής του και το έδειχνε συνεχώς, είτε δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε κάνοντας συνεχείς αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά και με τις συχνές επισκέψεις του.

Συγκλόνισε ο γιος του Καραϊβάζ στον επικήδειο λόγο: Θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του

Τραγικές φιγούρες ήταν ο η σύζυγός του, η αδερφή του κι ο 20χρονος γιος του Δημήτρης, που συγκλόνισε στον επικήδειο λόγο του.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Σπηλιώτη μέσω της εκπομπής “Καλύτερα Δεν Γίνεται”, ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ είπε: «Ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, την ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του, αν μπορούσε».

Όταν βγήκε η σωρός του δημοσιογράφου από το παρεκκλήσι για να οδηγηθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε να ακουστεί το γνωστό ζεϊμπέκικο «Το Βουνό», συγκινώντας όσους παρευρίσκονταν εκεί.