Επικαιρότητα:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αρρωστημένη δημοσίευση του δολοφόνου στο Instagram

18 Ιουν. 2021 - 05:44 | Συμβαίνει γύρω μας
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αρρωστημένη δημοσίευση του δολοφόνου στο Instagram

Το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 33χρονος σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης πως είναι ο δολοφόνος της, μετά από μαραθώνια κατάθεση του στη ΓΑΔΑ.

Η ομολογία του 32χρονου ψυχρή, κυνική. Σαν το αποτρόπαιο έγκλημά του.

«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία».

Οργή προκαλεί η τελευταία ανάρτηση του 33χρονου στο Instagram λίγες μέρες μετά το φρικιαστικό έγκλημα. Στην αρρωστημένη ανάρτηση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποχαιρετά την 20χρονη, που δολοφόνησε ο ίδιος.

Επέλεξε μάλιστα μία φωτογραφία με διάπλατα χαμόγελα και για τους δύο από τη μέρα του γάμου τους, που έμελλε να αποδειχθεί μοιραίος για την άτυχη κοπέλα.

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου», έγραψε ο 33χρονος, με τα λόγια του να ανατριχιάζουν στη θέα του εγκλήματος, που διέπραξε.

Δείτε τη: