Γλυκά Νερά: Το ταξίδι στα Χανιά – Έχω ολόκληρο διάλογο στα χέρια μου

26 Ιουν. 2021 - 08:15 | Συμβαίνει γύρω μας
Γλυκά Νερά: Το ταξίδι στα Χανιά – Έχω ολόκληρο διάλογο στα χέρια μου

Στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα βγήκε τηλεφωνικά σήμερα για να μιλήσει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε ο ένας από το ζευγάρι στα Χανιά, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο ίδιος έχει στο κινητό του ολόκληρο διάλογο.


«Ισχύει αυτό! Ένας από τους δύο με έτερο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα. Δεν θα πω αν είναι ο δολοφόνος ή η Κάρολαϊν, αυτό ας το βρουν οι αρχές. Αν κληθώ να καταθέσω, θα καταθέσω. Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο το ενός εκ των δύο», είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

 «Το ταξίδι έγινε 10 με 12 Απριλίου, μεσούντως του κορονοϊού, τότε που απαγορεύονταν οι μετακινήσεις. Μετά από αυτό το ταξίδι αγόρασαν κι ένα οικόπεδο. Αυτά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ποια ήταν τα πρόσωπα που πήγαν; Τι σχέση είχαν μεταξύ τους τα πρόσωπα αυτά; Δεν θα πρέπει να ερευνηθούν αυτά; Ήταν για μακροπρόθεσμη ενοικίαση, τουλάχιστον αυτό μεταφέρθηκε σε εμένα. Ναι, τα δύο άτομα που πήγαν εκεί παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι», πρόσθεσε επίσης ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τα Γλυκά Νερά.