Mad Clip: Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του τράπερ – Live από το YouTube

06 Σεπ. 2021 - 05:47 | Συμβαίνει γύρω μας
Mad Clip: Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του τράπερ – Live από το YouTube

Στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Mad Clip που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε τροχαίο στην παραλιακή, επιστρέφοντας από τον γάμο φιλικού ζευγαριού.

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του τράπερ θα πουν το τελευταίο αντίο στις 16:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά στο Youtube την κηδεία έτσι ώστε να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.  

Έχει ήδη ανοίξει το σχετικό link στο YouTube:

 
Mad Clip: Πώς έχασε τον έλεγχο της Porsche
Σε νέο βίντεο που δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1, ο 34χρονος εμφανίζεται να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού και έτσι να χάσει την ζωή του.

Οι έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, κάτω από τις οποίες ο Mad Clip έχασε τη ζωή του, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Από τη στιγμή που έχει αποκλειστεί το σενάριο επαφής με άλλο όχημα, εξετάζονται τα δεδομένα της ταχύτητας του οχήματος, το ενδεχόμενο λάθους του οδηγού για οποιονδήποτε λόγο, ενώ υπάρχει κι ένα σενάριο που θέλει το όχημα να γλιστρά σε νερά πριν την μοιραία πρόσκρουση με την κολώνα.

Εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, το τοπίο αναφορικά με ενδεχόμενη «κόντρα» με άλλο αυτοκίνητο φαίνεται να ξεκαθαρίζει, με τον οδηγό του Audi R8 να παρουσιάζεται αυτοβούλως στην Τροχαία, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε κόντρα με τον Mad Clip.