Επικαιρότητα:

Τα πρώτα λόγια της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά τη γέννηση των διδύμων

07 Σεπ. 2021 - 08:25 | Συμβαίνει γύρω μας
Τα πρώτα λόγια της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά τη γέννηση των διδύμων

Γονείς έγιναν ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η γνωστή πολιτικός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη της με τον επιτυχημένο συνθέτη.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο κάτω από άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους αλλά πολύ αγαπημένους ανθρώπους.

Το ζευγάρι μετρά περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας και από την αρχή της σχέσης του έως σήμερα έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στο Instagram καλωσορίζοντας στον κόσμο τα δύο νεογέννητα. «Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!» έγραψε η ίδια κάτω από μια φωτογραφία με δύο σαλιάρες.

Η κυρία Κεφαλογιάννη μετέφερε τις πρώτες σκέψεις και τα συναισθήματά της στο «Πάμε Δανάη!»:
«Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να τα καταφέρει».

«Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου, είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια! Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο μου για τα γενέθλιά του και πράγματι έτσι έγινε»

«Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα»

«Το αγοράκι μας μοιάζει στο Μίνω και το κοριτσάκι νομίζω μοιάζει σε μένα».

«Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με καισαρική και επειδή αγαπάμε ως οικογένεια τη μουσική, κατά τη διάρκεια του τοκετού ακούγαμε τα τραγούδια του Μίνου από τις ταινίες “Ευτυχία” και “Καζαντζάκης”».