Τι είπε η Ιωάννα για τον 40χρονο άνδρα: Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία, δεν είχα καμία σχέση μαζί του

20 Σεπ. 2021 - 12:16 | Συμβαίνει γύρω μας
Τι είπε η Ιωάννα για τον 40χρονο άνδρα: Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία, δεν είχα καμία σχέση μαζί του

Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία, δεν είχε σχέση δική μου με αυτό τον άνθρωπο, δεν τον είχα συναντήσει ποτέ, δεν ξέρω τη φυσιογνωμία του, μόνο την συνομιλία στο messenger. Όχι δεν έχει κάνει καμία κίνηση, ούτε ο ίδιος ουτε κάποιος από την πλευρά του. Εγώ δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν από τους 2, όλα τα μηνύματα στη δικογραφία έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους, ήμουν ειλικρινής και με τους δύο. Τη δράστιδα την έβλεπα μια φορά το χρόνο, δεν βγαίναμε, δεν ήμασταν φίλες, μια τυπική συναναστροφή

Για τον 40χρονο που εμπλέκεται στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, ο οποίος αρχικά παρουσιαζόταν από τα Μέσα Ενημέρωσης ως το μήλο της έριδος ανάμεσα στις δύο κοπέλες, μίλησε η Ιωάννα στην Κατερίνα Καινούργιου. Η 35χρονη τόνισε ότι δεν τον γνωρίζει, ούτε υπήρχει κάποιο ζήτημα ερωτικής αντιζηλίας.

«Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε, πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Θα ήθελα να έρθει και να πει την αλήθεια, αυτά που ξέρει, τα γεγονότα. Το έχω δηλώσει, δεν ξέρω πώς είναι η φωνή του, η όψη του, δεν είχα καμία σχέση μαζί του» τόνισε.