Απόστολος Γκλέτσος: Διοργανώνει συνέντευξη Τύπου για τα περί κοκαΐνης

04 Οκτ. 2021 - 15:27 | Συμβαίνει γύρω μας
Απόστολος Γκλέτσος: Διοργανώνει συνέντευξη Τύπου για τα περί κοκαΐνης

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Απόστολος Γκλέτσος την Τετάρτη προκειμένου να απαντήσει για τα περί εμπλοκής του στο κύκλωμα κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε αυτές τις ημέρες στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Ο γνωστός ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση ναρκωτικών, και ήδη έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις στις οποία διαψεύδει τα όσα γράφονται και ακούγονται.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό, ότι την Τετάρτη, περίπου στις 12:00, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από studio στα Μελίσσια, το οποίο ζήτησε και του παραχωρήθηκε.

Όπως είπε η Ζήνα Κουτσελίνη που μετέφερε στον αέρα τα όσα είπε στην εκπομπή ο Απόστολος Γκλέτσος, στη συνέντευξη Τύπου θα γίνουν δεκτοί όλοι οι δημοσιογράφοι που το επιθυμούν, για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση σχετικά με την υπόθεση.

Βατραχάνθρωπος των ΟΥΚ ο λιμενικός – Είχε πιάσει τον σταυρό στα Θεοφάνια
Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθούν την Τρίτη, οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών σε Αθήνα και Φθιώτιδα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο 47χρονος αξιωματικός του λιμενικού, ο οποίος φέρεται να είναι ο “εγκέφαλος” της οργάνωσης, σύμφωνα με το Mega.

Ο πρώην βατραχάνθρωπος της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας, ο λιμενικός φέρεται να πραγματοποιούσε διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 47χρονος λιμενικός είχε πιάσει τον σταυρό στα Θεοφάνια στη Στυλίδα και είχε κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γνώρισε και τον Απόστολο Γκλέτσο, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Το προφίλ του 47χρονου λιμενικού
Ο 47χρονος που συνελήφθη είναι σημαιοφόρος του λιμενικού σώματος. Υπηρετούσε στη Φθιώτιδα και είχε αποσπαστεί στη Λέσβο ως Σύνδεσμος για την FRONTEX. Ήταν απόφοιτος του 125ου σχολείου Βατραχανθρώπων με πολλές διακρίσεις στο παρελθόν, δύτης και υπήρξε υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές, στην περιοχή όπου υπηρετούσε.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.