Επικαιρότητα:

Το τελευταίο αντίο στην Αριάδνη Γερασιμίδου – Τραγική φιγούρα η μητέρα της

08 Οκτ. 2021 - 13:19 | Συμβαίνει γύρω μας
Το τελευταίο αντίο στην Αριάδνη Γερασιμίδου – Τραγική φιγούρα η μητέρα της

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην Αριάδνη Γερασιμίδου σε κλίμα οδύνης.

Ανείπωτος ήταν ο πόνος για συγγενείς και φίλους στο τελευταίο αντίο στην Αριάδνη Γερασιμίδου. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 7 Οκτωβρίου, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Ροδόπολη Αττικής.

Η δημοσιογράφος αυτοκινήτων έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 4 χρόνια και πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, το είχε δημοσιοποιήσει με ένα συγκλονιστικό βίντεο.

Η άτυχη δημοσιογράφος πάλεψε γενναία με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς δεν κέρδισε τη μάχη. Πριν πεθάνει είχε αφήσει ένα μήνυμα που ήθελε να δημοσιευτεί μετά τον θάνατό της και ανέφερε:

Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!

Η τελευταία επιθυμία της ήταν αντί για λουλούδια να υπάρχει κουτί προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ».

Η κηδεία της έγινε το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Ροδόπολης.

Το newsauto.gr ήταν στη κηδεία της Αριάδνης: