Επικαιρότητα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής

20 Οκτ. 2021 - 07:33 | Συμβαίνει γύρω μας
Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής

Δύσκολες ώρες περνάει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Και αυτό καθώς ο αγαπημένος παρουσιαστής βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, το πρωινό της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται σε καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το καλοκαίρι έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο, πήγε πολύ καλά, βγήκε από το νοσοκομείο για περίπου δέκα μέρες αλλά κάποια λοίμωξη τον υποχρέωσε να ξαναμπεί ανεβάζοντας πυρετό σημείωσε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Χάρης Λεμπιδάκης στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Τώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε σημάδια βελτίωσης και μάλιστα σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο, όπως του είχαν πει οι γιατροί, αν όλα πήγαιναν καλά. Στις τεσσερισήμισι το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, η σύντροφος του Έλενα ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και ένα έντονο τρέμουλο που υποχρέωσε τους γιατρούς να τον πάνε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας και να τον διασωληνώσουν. Είναι σε καταστολή, περνάει δύσκολες στιγμές και οι γιατροί είδαν ότι υπάρχει υγρό στον πνεύμονα του, ένα σοβαρό μικρόβιο και αυτό προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν 
Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και σύντομα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να εξέλθει από το νοσοκομείο…