Επικαιρότητα:

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ρολό κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας

21 Οκτ. 2021 - 11:09 | Συμβαίνει γύρω μας
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ρολό κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι καταναλωτές αφού ο ΕΦΕΤ προχώρησε στην ανάκληση ρολό κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας μετά από έλεγχο από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής.

Αναλυτικότερα, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος Έλεγχος για Salmonella spp., Listeria monocytogenes και παρουσία σταφυλοκοκκικών τοξινών» η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία:

Ρολό Κοτόπουλο Κατεψυγμένο, με αριθμό παρτίδας: 33100921, ημερομηνία παραγωγής:10.09.2021 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 10-09-2022, καθαρού βάρους 1,22 kg, που παράγεται από την επιχείρηση ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια, Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου βακτηρίου Salmonella spp.

 Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Δείτε το προϊόν που ανακαλείται