Επικαιρότητα:

Άλεκ Μπάλντουιν: Σκότωσε 42χρονη και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της ταινίας – Πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο

22 Οκτ. 2021 - 08:10 | Συμβαίνει γύρω μας
Άλεκ Μπάλντουιν: Σκότωσε 42χρονη και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της ταινίας – Πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο

Σοκ έχει προκαλέσει το αιματηρό περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν. Ο γνωστός ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε μέλος του συνεργείου, ενώ τραυμάτισε και τον σκηνοθέτη, όταν κατά λάθος εκπυρσοκρότησε το όπλο, που χρησιμοποιούσε.

Η ταινία Rust γυριζόταν στο Νέο Μεξικό, ενώ πλέον η παραγωγή σταμάτησε και το σημείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, μέχρι να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας, Halyna Hutchins έπεσε νεκρή, ενώ ο 48χρονος σκηνοθέτης, Joel Souza, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός έκλαιγε έξω από το γραφείο του σερίφη, όπου έδωσε κατάθεση. Ο Μπάλντουιν είναι συμπαραγωγός στην ταινία και όπως έγινε γνωστό δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον θάνατο της 42χρονης.

 

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα είχε κάποιο πρόβλημα ή αν με κάποιο τρόπο αντί για άσφαιρα είχε πραγματικές σφαίρες, σύμφωνα με το TMZ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 42χρονη μεταφέρθηκε άμεσα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της. Ο Souza νοσηλεύεται στο Christus St. Vincent Regional Medical Center.

“Οι αστυνομικοί διερευνούν πώς και τι τύπου όπλου εκπυρσοκρότησε” αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του σερίφη.

Δείτε βίντεο από το σημείο όπου εκπυρσοκρότησε το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν
 

Halyna Hutchins: Ποια είναι η 42χρονη που έπεσε νεκρή από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν
Η Halyna Hutchins εργαζόταν ως μέλος παραγωγών κινηματογραφικών ταινιών. Δούλεψε για τις ταινίες Archenemy, Blindfire και The Mad Hatter.

“Είμαι τόσο στεναχωρημένος για τον χαμό της Halyna. Και τόσο εξοργισμένος που κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στα γυρίσματα μιας ταινίας. Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο και ήταν αφοσιωμένη στην τέχνη και στον κινηματογράφο” έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης της ταινίας Archenemy, Adam Egypt Mortimer. 

Γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1979. Μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον αρκτικό κύκλο.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Kyiv National University και πήρε πτυχίο στη διεθνή δημοσιογραφία. Αρχικά πριν στραφεί στην μεγάλη της αγάπη, που ήταν ο κινηματογράφος, ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία.

Όμως, κινηματογραφιστές όπως οι Christopher Doyle και Sergey Urusevskiy, την ενέπνευσαν και αποφάσισε να επικεντρωθεί στον κινηματογράφο. Έτσι, μετακόμισε στο Λος Άντζελες και εργάστηκε ως βοηθός παραγωγής σε ταινίες.

Το 2018 ήταν μία από τις 8 γυναίκες κινηματογραφίστριες, που επιλέγησαν για το  21st Century Fox DP Lab.

Η τελευταία της ανάρτηση από τα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν
Ένα από τα θετικά του να εργάζεσαι σε μια ταινία  western είναι ότι μπορείς να ιππεύεις άλογα στο ρεπό σου έγραψε η 42χρονη πριν από δύο ημέρες στον λογαριασμό της στο instagram.

Το βίντεο την δείχνει να κάνει βόλτα με άλογα, σε ένα μαγευτικό σκηνικό. Αυτή η ανάρτηση έμελλε να είναι και η τελευταία της.