Επικαιρότητα:

Μένιος Σακελλαρόπουλος – Έχω μπει σε φυλακές και ψυχιατρείο για να γράψω τα βιβλία μου

17 Νοε 2021 - 08:30 | Συμβαίνει γύρω μας
Μένιος Σακελλαρόπουλος – Έχω μπει σε φυλακές και ψυχιατρείο για να γράψω τα βιβλία μου

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος μίλησε στο MEGA Καλημέρα για την οικογένειά του, το ατύχημα που τον οδήγησε στην εντατική και
Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος δηλώνει εργασιακός μετανάστης στα Βριλήσσια, ενώ είναι από τον Πειραιά.

Είναι παντρεμένος από το 1995 και αναφέρθηκε στην επεισοδιακή συνομιλία που είχε με τη σύζυγό του.

Η γυναίκα μου ήταν η μοντέρ μου. Κάπνιζε και την ρώτησα γιατί καπνίζετε; Τι παιδιά θα κάνετε; και μου απάντησε γιατί, δικά σας θα είναι;. Έχουμε δύο παιδιά, ο γιος μου είναι στο πτυχίο στο μαθηματικό και η Κορίνα στο 4ο έτος στη Φιλοσοφική στην Πάτρα», είπε.

Ο ίδιος έχει σπουδάσει νομική, με τον πατέρα του να ονειρεύεται ότι θα δει τον γιο του δικαστή.

Όταν πήγα να δουλέψω στο Έθνος έπαθε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Δεν μου συγχώρησε ποτέ ότι δεν έγινε δικαστής, γιατί δεν πρόλαβε

Ήμουν ένα πολύ ζωηρό αγόρι. Κάποια στιγμή λοιπόν ανακάλυψα ότι είχαμε ταράτσα και υπήρχε μία κολώνα ξύλινη της ΔΕΗ κολλητά με τη ταράτσα. Έκανα ένα μικρό άλμα για να πιάσω την κολώνα, δεν την έπιασα και έμεινα 40 ημέρες στην εντατική», αποκάλυψε.

Για να γράψω ένα βιβλίο όλα ξεκινάνε από μία ιδέα ή ένα ρεπορτάζ. Έχω μπει σε ψυχιατρείο, σε φυλακές, έχω δει εγχείρηση νεφρού και εγκεφάλου για να γράψω το βιβλίο. Η συγγραφή βιβλίων είναι δυσκολότερη από τη δημοσιογραφία.

Εάν έγραφε κάποιος ένα βιβλίο για εμένα θα παιδευόταν να βρει τίτλο, γιατί κάνω πολλά πράγματα. Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι όταν έκανα μία «εκπαίδευση» στον Οίκο Τυφλών στην Καλλιθέα. Εκεί έμαθα πως χάνεται μόνο όποιος χάσει τα όνειρά του