Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τουμασάτου, Δούρου, Κάκκαβα ξεσπούν - Στο στόχαστρο κράτος και νόμοι

29 Νοε 2021 - 19:45 | Συμβαίνει γύρω μας
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τουμασάτου, Δούρου, Κάκκαβα ξεσπούν - Στο στόχαστρο κράτος και νόμοι

Έεεε εσείς οι εκεί πάνω… Πότε πιστεύετε πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι; Σε λίγο δεν θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας. Πόσες ακόμη; έγραψε εξοργισμένη η Μαριάννα Τουμασάτου με αφορμή τη γυναικοκτονία το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Ένας 42χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με 23 μαχαιριές με κυνηγητικό μαχαίρι. Μία ακόμα γυναικοκτονία μέσα σε λίγο καιρό. Η ηθοποιός μόλις ενημερώθηκε για την τραγική είδηση ξέσπασε στα social media.

Δείτε αναλυτικά το ποστ της:

 

Από την πλευρά της η τομεάρχισσα Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, εξέφρασε την αγανάκτησή της στο Twitter τονίζοντας πως στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε μία γυναικοκτονία και όχι έγκλημα πάθους, ζήλιας ή τιμής.

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια Ναταλί Κάκκαβα αναφέρει για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη πως «όταν άνθρωποι με σοβαρές ψυχιατρικές παθήσεις μπαίνουν στο ψυχιατρείο και μετά από λίγες μέρες με υπογραφή γιατρών βγαινουν, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Ποια είναι η πρόβλεψη του κράτους για ανθρώπους που χρειάζονται νοσηλεία και ψυχιατρική παρακολούθηση;».