Σάσα Σταμάτη και άλλοι εισέβαλαν στο θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση του Ζαραλίκου. Βίντεο

03 Δεκ. 2021 - 07:12 | Συμβαίνει γύρω μας
Σάσα Σταμάτη και άλλοι εισέβαλαν στο θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση του Ζαραλίκου. Βίντεο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην παράσταση του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου 200 χρόνια δανεικά, όταν οργισμένη  η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη και κάποιοι θεατές όρμηξαν στη σκηνή προκειμένου να διακόψουν την παράσταση επειδή ο κωμικός σατίριζε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, φαίνεται η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη και άλλους να πραγματοποιούν  οργανωμένο πέσιμο στον κωμικό.

Η Σταμάτη μάλιστα ακούγεται να λέει στον Ζαραλίκο, ο οποίος διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου την ψυχραιμία του, ότι  είναι φίλος του Μελισσανίδη και ότι -τάχα- δε λέει τίποτα για αυτόν στο έργο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίδραση του κοινού ήταν άμεση, καθώς οι θεατές κινητοποιήθηκαν αμέσως και πέταξαν έξω από το θέατρο τους ταραξίες  μπαίνοντας μάλιστα «ασπίδα» μπροστά στον Ζαραλίκο. 

Σε μια λακωνική ανάρτησή του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος τα ξημερώματα έγραψε απευθυνόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό:

Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια.

Καθόλη τη διάρκεια του βίντεο, φαίνεται πως ο Χρ.Ζαραλίκος κρατάει την ψυχραιμία του, προσπαθεί να αποκλιμακώσει την κατάσταση, ενώ προσπαθεί να συγκρατήσει και την οργή του υπόλοιπου κοινού προς το αδιανόητο αυτό ντου, λέγοντας πως θα βγουν οι άνθρωποι, αφού δεν τους αρέσει

Αμέσως μετά την παράσταση, ο Ζαραλίκος έγραψε στο twitter: