Επικαιρότητα:

Αν αγοράσεις αυτήν τη Yamaha GT80, σου δίνουν δώρο ένα Toyota Hilux

04 Δεκ. 2021 - 15:56 | Συμβαίνει γύρω μας
Αν αγοράσεις αυτήν τη Yamaha GT80, σου δίνουν δώρο ένα Toyota Hilux

Αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπεις κάθε μέρα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια σπάνια παλιά μοτοσικλέτα. ΣΗ Yamaha GT80 ήταν το "καθαρόαιμο" της εποχής, χωρίς φώτα και ηλεκτρικά.ε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα Bring a Trailer μια σπάνια Yamaha GT80 Enduro του 1978 βγήκε προς πώληση, ωστόσο δεν μπορούσες να την κάνεις δική σου αν δεν αγόραζες μαζί και ένα... Toyota Hilux!

Το Hilux πήγαινε ζευγάρι με τη μοτοσικλέτα, ωστόσο και εκείνο ήταν ένα μικρό διαμάντι της ιστορίας των τεσσάρων τροχών. Το Toyota ήταν μοντέλο του 1985 με γραφικά του Ivan "Ironman" Stewart. Ο ιδιοκτήτης το έκανε δικό του το 2017 και ξεκίνησε να το ανακατασκευάζει τοποθετώντας ειδικές ζάντες και ελαστικά της BF Goodrich. Βελτίωσε το σύστημα κλιματισμού, αντικατέστησε τις αναρτήσεις και όλα πλέον είναι λειτουργικά στο Hilux.

 Τουλάχιστον θα έχεις λύσει το πρόβλημα μεταφοράς της μοτοσυκλέτας.
Δεν μπορείς να πάρεις ξεχωριστά το ένα ή το άλλο όχημα

Από την άλλη, η Yamaha GT80 Enduro είναι ένα μικρό εκτός δρόμου μοντέλο μιας άλλης εποχής. Ο κινητήραςΤο βάρος της Yamaha GT80 Enduro ήταν μόλις 59 κιλά! είναι μονοκύλινδρος, δίχρονος, 72 κ.εκ. και συνοδεύεται με κιβώτιο ταχυτήτων τεσσάρων σχέσεων. Είναι βαμμένο στα εργοστασιακά χρώματα της Yamaha, ενώ έχει ενισχυθεί με τρόμπα λαδιού Autolube, φώτα για χρήση στο δρόμο, δύο καινούρια αμορτισέρ πίσω και φρένα με ταμπούρα τόσο εμπρός όσο και πίσω. Η μοτοσυκλέτα έχει λιγότερα από 2.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Το κερασάκι στην τούρτα όλης αυτής της διαδικασίας πώλησης είναι η τιμή του συνόλου. Ο αγοραστής ζητάει για το Toyota Hilux και το Yamaha GT80 Enduro περισσότερα από 30.000 ευρώ! Δεν μπορείς να πάρεις ξεχωριστά το ένα ή το άλλο όχημα, πρέπει να τα αγοράσεις μαζί.