Στάθης Παναγιωτόπουλος: η πρώην σύντροφος αποκαλύπτει - Είχε μια ροπή στις νεαρές

16 Δεκ. 2021 - 18:46 | Συμβαίνει γύρω μας
Στάθης Παναγιωτόπουλος: η πρώην σύντροφος αποκαλύπτει - Είχε μια ροπή στις νεαρές

Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του πριν απο μένα ήταν 23 και επειδή εγώ ήμουν 24 μου έλεγε, α είσαι μεγάλη, είχε ένα θέμα...

Σοκάρουν όσα υποστηρίζει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στην δίνη των αποκαλύψεων για την παράνομη συμπεριφορά του δημοσιογράφου και τις συνήθειές του.

Η 30χρονη γυναίκα μίλησε στον ΑΝΤ1 και την Λίλιαν Τσουρλή, ενώ αναφερόμενη στην επικοινωνία της με τους υπόλοιπους παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα δήλωσε: 
 
Τα παιδιά με πήραν τηλέφωνο και τους ευχαριστώ ειλικρινά πολύ. Μου ζήτησαν αν μπορώ να τους τα πω όλα. Ντράπηκα και ντρέπομαι αλλά τους τα είπα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα. Δεν γνώριζαν τίποτα, αυτό κατάλαβα. Μίλησα και με τον κύριο Κανάκη και με τον κύριο Κιούση. Μου είπαν ότι θέλουν να σταθούν δίπλα μου και να με βοηθήσουν... να με βοηθήσουν σε ο,τι χρειαστώ, να με στηρίξουν ηθικά, στα νομικά έξοδα, να βρούμε ειδικούς που ασχολούνται με τέτοια θέματα... Δεν ξέρω όμως ποιος θα μπορουσε να με βοηθήσει πραγματικά. Η οικογένειά μου, οι συγγενείς μου, κανένας δεν το γνωρίζει. Είναι ντροπιαστικό ό,τι έζησα. Τους εκτιμώ πάρα πολύ, εκτιμώ την κίνησή τους... Ο χρόνος θα δείξει.

Όπως λέει η 30χρονη, ο 58χρονος είχε δικό του κανάλι όπου στο διαδίκτυο όπου επί τουλάχιστον 8 χρόνια ανέβαζε βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούσανε εν αγνοία τους νεαρές κοπέλες.

«Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες, από διάφορες γυναίκες, και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δεν φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε «Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του πριν απίο μένα ήταν 23 και επειδή εγώ ήμουν 24 μου έλεγε "α είσαι μεγάλη", είχε ένα θέμα». 

Μεταξύ άλλων, η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή ανέφερε ότι κάποια στιγμή το καλοκαίρι συνάντησε και την σύζυγό του, και προσπάθησε να την προειδοποιήσει για όσα της είχε κάνει αλλά και τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του. Σύμφωνα με την 30χρονη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της είπε ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό αλλά είναι «ποταπό»

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της στο βίντεο του ΑΝΤ1: