Επικαιρότητα:

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό το Μεξικό

19 Δεκ. 2021 - 10:52 | Συμβαίνει γύρω μας
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό το Μεξικό

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη της εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Παναγιωτόπουλου, με φίλους και συνεργάτες του να αναφέρουν ότι είχε μια δεύτερη ζωή που έκρυβε επιμελώς από τους πάντες.
O Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε στην καταγγελία που έγινε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από πρώην σύντροφό του. Ο ηθοποιός και μουσικός μιλώντας στην εκπομπή Όλα Γκουντ τόνισε ότι έπεσε από τα σύννεφα με όσα έμαθε.

Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας εξήγησε: «Ήμασταν στο κανάλι μου στο YouTube συνεργάτες, στο τηλεοπτικό Νηστικό Αρκούδι, κάναμε αρκετά πράγματα μαζί. Σαν ψέματα μου φαίνεται».

«Το χρονικό το πληροφορήθηκα και εγώ την ημέρα που έγινε η πρώτη εκπομπή, λίγο πριν. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αυτή η έκπληξη που λες “δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα”. Μετά μετατράπηκε σε ένα σοκ όταν είδα την εκπομπή και πληροφορήθηκα ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον Κανάκη και του είπε ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Και μετά τα γνωστά… Θυμός και οργή», πρόσθεσε ο γνωστός μουσικός και συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιείς ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις επί τριάντα χρόνια έχει τελικά μια δεύτερη ζωή. Μια δεύτερη ζωή την οποία επιμελώς την έκρυβε από τους πάντες».

«Δεν είχαμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που… δραπέτευσε από κάπου, ή ήταν το μάτι του “κάπως” ώστε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Υπήρχε μάλιστα και μια χαριτωμενιά σε όλο αυτό και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί. Δεν ένιωθες τον κίνδυνο», σημείωσε ο ίδιος.

Πόσες κοπέλες έχουν απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Χαμογέλα και πάλι!», ο παρουσιαστής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εχτές εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα πήγαιναν στην Αλόννησο για τις γιορτές, ενώ μάλιστα είχε βγάλει και τα σχετικά εισιτήρια.