Επικαιρότητα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στις αρχές

22 Δεκ. 2021 - 11:02 | Συμβαίνει γύρω μας
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στις αρχές

Ο Σταθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε αυτοβούλως στις αρχές. Αναμένεται η σύλληψή του 

Βόμβα από τον γνωστό ποινικολόγο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο Απόστολος Λύτρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του παρουσιαστή ακόμη και μέσα στην ημέρα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος εκπροσωπεί το θύμα του πρώην τηλεπαρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε μήνυση εναντίον του για την δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της, ακόμα κι εντός της ημέρας ενδέχεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Στη νέα υπόθεση νεαρής που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ότι διέρρευσε στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές αναφέρθηκε ο Απόστολος Λύτρας.

«Μιλάμε για συνολικά εννιά βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Απόστολος Λύτρας, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την ανάρτηση στο ίντερνετ περιεχομένου από προσωπικές στιγμές με ερωτικές συντρόφους του, που προσφέρεται σε «κοινή θέα», εν αγνοία τους.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

«Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες», σχολίασε αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την έλξη για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητά του, για να συνάψει τις επαφές», πρόσθεσε ο δικηγόρος.
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτόφωρο το αδίκημα, ψάχνουν αν έβγαζε λεφτά από τα βίντεο

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ, μιλάμε για κακούργημα», τόνισε.

«Το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», είπε επίσης, συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».