Επικαιρότητα:

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari

14 Ιαν. 2022 - 06:31 | Συμβαίνει γύρω μας
Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι The Wall που προβλήθηκε το 2003.

Ειδικότερα, ήταν Μάρτιος του 2003 όταν συστήθηκε στο κοινό μέσα από το «The Wall». Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική

 
Από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το ταμπραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα.

Για τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι η αδελφή του Τζώρτζη, Κατερίνα Μονογυιού είχε δηλώσει τα εξής: «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι».

Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου.

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος 

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν  ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν - όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες -  ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο  κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία, Αθηνά Κοντοπάνου η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό. Η προσπάθειά του ήταν όμως μάταιη καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.  

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.  

Στις εικόνες που έχουν αναρτηθεί στα social media φαίνεται το μοιραίο όχημα να έχει πάρει και φωτιά, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται η Ferrari η οποία έχει καταστραφεί ολοσχερώς.