Επικαιρότητα:

Διαψεύδει τον Stan ο άνθρωπος που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού

19 Ιαν. 2022 - 06:32 | Συμβαίνει γύρω μας
Διαψεύδει τον Stan ο άνθρωπος που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού

Ο άνθρωπος που με ρίσκο τη ζωή του έσωσε μέσα απ’ το αυτοκίνητο τη σύζυγο του άτυχου επιχειρηματία, Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου διαψεύδει ότι ο τραγουδιστής Stan ήταν εκείνος που την απεγκλωβισε.
     
Ο φίλος του αδικοχαμένου επιχειρηματία έδειξε σε εκπομπή του Alpha φωτογραφίες με τα καμένα χέρια του, τα οποία τραυμάτισε προσπαθώντας να σώσει τον Τζώρτζη και τη σύζυγό του από τη μοιραία Ferrari.

«Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο. Για να βρεις το χερούλι από μέσα ήταν πολύ δύσκολο, χρειαζόταν τύχη και το ήθελε και ο Θεός. Έβγαλα την Αθηνά και στη συνέχεια πήγα να βγάλω και τον Τζώρτζη. Ένα παιδί που ήρθε με έναν πυροσβεστήρα… Ήρωας! Η κοπέλα με το τρίχρωμο μπουφάν… Ηρωίδα! Ήρθε και κράτησε το κεφάλι της Αθηνάς λίγα μόλις μέτρα από το αυτοκίνητο που φλεγόταν…
Δεν ανοίγει η πόρτα, τον τραβάω από την μπλούζα, φωνάζω τον άλλον φίλο για να τον βγάλουμε, μαγκώνει το παντελόνι του και τον βγάζουμε έξω. Ούτε ο Τζώρτζης, ούτε η Αθηνά είχαν τις αισθήσεις τους. Η Αθηνά καιγόταν δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο Stan δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο» τόνισε μεταξύ άλλων ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Κατερίνα Μονογυιού μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο μετά την εξόδιο ακολουθία του αδελφού της Τζώρτζη Μονογυιού στην ιδιαίτερη πατρίδα τους τη Μύκονο, αφού ευχαρίστησε τα Μέσα για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στον νεκρό και στην οικογένειά του, ξεκαθάρισε ότι τόσο τον θανόντα, όσο και την σύζυγό του, Αθηνά Κοντοπάνου, τους απεγκλώβισε ο κολλητός του Τζώρτζη Μονογυιού, ο συνονόματός του Γιώργος, κι άλλος ένας φίλος τους ο Ανέστης και κανείς άλλος.

Έτσι, όλες οι δηλώσεις του τραγουδιστή Stan περί απεγκλωβισμού της συζύγου του Μονογυιού έπεσαν στο κενό.