Επικαιρότητα:

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της 38χρονης που καταγγέλλει γνωστό πλαστικό χειρουργό για παραμόρφωση

19 Ιαν. 2022 - 13:07 | Συμβαίνει γύρω μας
Σοκάρουν οι φωτογραφίες της 38χρονης που καταγγέλλει γνωστό πλαστικό χειρουργό για παραμόρφωση

Το ποσό των 850.000 ευρώ ζητά μια 38χρονη από γνωστό πλαστικό χειρούργο που φέρεται να της δημιούργησε σοβαρές βλάβες στο πρόσωπο μετά από αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, παραλίγο να χάσει και την όραση της και παρακολουθείτε από ψυχίατρο καθώς έπεσε σε κατάθλιψη. 

Για την υπόθεση της 38χρονης και την αγωγή που έχει κατατεθεί σε βάρος του γνωστού πλαστικού χειρούργου μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της, Γιώργος Κατσαρίδης. Η γυναίκα ζητά 850.000 ευρώ για τις βλάβες που έχει υποστεί μετά τις αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Κατσαρίδη, η 38χρονη προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πλαστικό χειρούργο και το επιτελείο του και κανείς δεν έβγαινε στο τηλέφωνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή της και πλέον έχει μόνιμες βλάβες. Σημείωσε δε ότι όταν κάποια στιγμή ο πλαστικός χειρούργος επικοινώνησε με την 38χρονη, της πρότεινε να διευθετήσουν το ζήτημα δίνοντας της… 5.000 ευρώ. 

«Δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη. Η κοπέλα έχει μόνιμη βλάβη και ουλές που δεν θα επανέλθουν ποτέ. Στο παρά πέντε έσωσε το δεξί της μάτι, γιατί το απόστημα από τα χείλη πήγε να της κάνει ζημιά. Εκτός από το θέμα το εμφανισιακό που έχει τις παραμορφωτικές ουλές, η γυναίκα δεν μπορεί να πιει με καλαμάκι, όταν μιλάει εκτοξεύονται σταγονίδια. Έπεσε σε κατάθλιψη, παρακολουθείται από ψυχίατρο και παραλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή», δήλωσε ο Γιώργος Κατσαρίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: