Twosday - 22/2/22: Τι κρύβει η σημερινή μοναδική ημερομηνία – Τα χαρακτηριστικά και ο συμβολισμός

22 Φεβ. 2022 - 07:42 | Συμβαίνει γύρω μας
Twosday - 22/2/22: Τι κρύβει η σημερινή μοναδική ημερομηνία – Τα χαρακτηριστικά και ο συμβολισμός

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα, καθώς πρόκειται για μια ημέρα που ο αριθμός «2» έχει την τιμητική του. Συγκεκριμένα, στην απλή αναγραφή της ημερομηνίας, σήμερα το δύο πετυχαίνει πέντε στα πέντε: 22/2/22. Στην αναλυτική της αναγραφή, η ημερομηνία «πιάνει» έξι στα επτά: 22/2/2022.

Για τον λόγο αυτό η σημερινή ημέρα έχει πάρει και το όνομα Twosday – η ημέρα των «δυαριών», δηλαδή, αντί για Tuesday (Τρίτη).

Σε διακόσια χρόνια, βέβαια, θα μιλάμε για την απόλυτη ημέρα του αριθμού «2», καθώς το δύο θα «πιάσει» 7/7: 22/2/2222.

Τι συμβολίζει το 2 που έχει σήμερα την τιμητική του;
Ο αριθμός 2 είναι ο πρώτος ζυγός αριθμός, καθώς και ο μόνος άρτιος πρώτος αριθμός, δηλαδή ο μόνος ζυγός αριθμός που διαιρείται αποκλειστικά με τον εαυτό του και το 1. Επίσης, το 2 είναι το πρώτο ζευγάρι, και έτσι πάει μαζί με όλες τις έννοιες που εμπεριέχουν τον «δυισμό»: η ζωή και ο θάνατος, το φως και το σκοτάδι, ο πόλεμος και η ειρήνη.

Η σημερινή ημέρα, λοιπόν, είναι η ιδανική για τα ζευγάρια. Κατά τους Πυθαγόρειους (της σχολής του  φιλοσόφου Πυθαγόρα του Σάμιου) το «2» θεωρείται άτυχος αριθμός, καθώς συνδέεται με τη διαίρεση.

Στην αριθμολογία, το 2 είναι και ο πιο θηλυκός αριθμός όλων -αντιπροσωπεύει μαζί τη χάρη και τη δύναμη, είναι συνεργάσιμο και έχει στόχο πάντα να επαναφέρει την ειρήνη και την ισορροπία σε σχέση ή συνθήκη. Είναι και ο πιο ευαίσθητος, με την ισχυρότερη διαίσθηση.

Η πιο τυχερή ημέρα της χρονιάς: Τι λένε τα ζώδια για τις 22/2/22;
O Φεβρουάριος του 2022 είναι γεμάτος σπάνιες και ιδιαίτερες ημερομηνίες. Η 2η Φεβρουαρίου 2022 (γνωστή και ως Μέρα της Μαρμότας) ήταν μία από αυτές, επειδή είναι παλίνδρομη. Αυτό σημαίνει ότι διαβάζεται το ίδιο προς τα πίσω και προς τα εμπρός (2/2/22).

Όλες οι υπόλοιπες παλίνδρομες ημερομηνίες του 2022 είναι προς το τέλος του ίδιου μήνα, αλλά καμία από αυτές δεν θεωρείται πιο ευοίωνη από την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 (22/2/22). Και η αστρολογία επισημαίνει ότι η στις 22 Φεβρουαρίου 202 θα είναι μια τυχερή μέρα.

Στην αριθμολογία, ο αριθμός 2 συνδέεται με αυξημένη διαίσθηση και ευαισθησία, καθώς και με τη δύναμη και τη δύναμη που προέρχεται από τη σύνδεση και τη συνεργασία. Έτσι, μια ημερομηνία που αποτελείται από πέντε ή έξι 2, αξίζει να την σημειώσεις στο ημερολόγιό σου. Ο αριθμός 22 είναι ακόμη πιο σημαντικό από το μονοψήφιο 2 , καθώς θεωρείται «κύριος αριθμός» στην αριθμολογία. Και αυτή η ημερομηνία δεν έχει ένα, αλλά δύο 22. Επομένως ξεχειλίζει από θετική ενέργεια.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2022 — που τυχαίνει να είναι και Τρίτη, η δεύτερη μέρα της εβδομάδας (!) — αξιοποίησε την εύνοια αυτή, καταγράφοντας νέους στόχους ή απλά χρησιμοποιώντας την ημέρα για να ξεκινήσεις κάτι θετικό, ένα νέο ταξίδι. Το πώς θα αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια αυτού του σπάνιου γεγονότος εξαρτάται από εσένα, οπότε φροντίστε να την αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Τι προβλέπει η αστρολογία στις 22 Φεβρουαρίου 2022;
Στις 22 Φεβρουαρίου 2022 θα ζήσουμε μια απίστευτα διαισθητική ημέρα. Ο Ήλιος και ο Δίας θα ταξιδεύουν μέσω του μεταβλητού υδάτινου ζωδίου των Ιχθύων, ενώ η Σελήνη περνά στο σταθερό ζώδιο του Σκορπιού. Ο Δίας στους Ιχθύς είναι μια σημαντική διέλευση για να εκδηλώσεις τις ελπίδες και τις επιθυμίες σου. Με τον Ήλιο σε αυτό το ζώδιο, φωτίζονται πραγματικά οι ατομικές σου φιλοδοξίες και επιθυμίες, σύμφωνα με τον προσωπικό σου γενέθλιο χάρτη. Η Σελήνη ωστόσο θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θέση στην οποία θεωρείται ότι βρίσκεται σε «πτώση». Αλλά η ένταση των συναισθημάτων σου μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει υπέρ σου αυτήν την ημέρα.

Πώς να αξιοποιήσεις στο έπακρο την τυχερή αυτή ημέρα

Εκμεταλλεύσου όλη αυτή τη θετική ενέργεια, αυτής της τυχερής ημέρας, επιτρέποντας πραγματικά στον εαυτό σας να προσηλωθεί σε αυτό που θέλει. Ο Σκορπιός και οι Ιχθύες είναι και τα δύο ζώδια του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο ενθαρρύνουν την αυξημένη διαίσθηση και την ευαισθησία, γι’ αυτό άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει όλα τα συναισθήματα αυτήν την ιδιαίτερη μέρα. Τα συναισθήματά σου αξίζει να τα αξιοποιήσεις. Άκου τι σου λένε.

Συνολικά, η 22η Φεβρουαρίου 2022 είναι μια υπενθύμιση ότι είσαι αυτάρκης και ότι μπορείς να έχεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Εάν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το ζήσεις. Εκδηλώνοντας τις επιθυμίες σου, μπορείς να τις δεις να γίνονται και πραγματικότητα. Φρόντισε να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς στη ζωή, και να γράψεις τις προθέσεις σου αυτή τη μέρα. Σίγουρα θα θέλεις να αξιοποιήσεις την ενέργεια αυτής της σπάνιας περίστασης.

etypos.gr