Επικαιρότητα:

Πάτρα: Η αποκαλυπτική συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με την μάνα των παιδιών

26 Μαρ. 2022 - 18:29 | Συμβαίνει γύρω μας
Πάτρα:  Η αποκαλυπτική συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με την μάνα των παιδιών

Λίγο πριν από τη λύση του μυστηρίου, το «Φως στο Τούνελ» έφερε για μία ακόμα φορά στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια, που κρατά ανάστατη δυο μήνες τώρα, την ελληνική κοινωνία.
Η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε την τελευταία αποκαλυπτική συνομιλία που είχε με τη μητέρα των παιδιών. Η ίδια ρωτούσε ανήσυχη τη δημοσιογράφο για τις νέες μαρτυρίες που θα παρουσίαζε η εκπομπή, ενώ δεν άφηνε ασχολίαστο ούτε και το τρέιλερ που προβαλλόταν.

Παράλληλα, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου, μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, αναφέρθηκε στην ενόχληση της μητέρας μετά τη δημόσια τοποθέτησή της.

Στο «Φως στο Τούνελ» μίλησαν και άτομα από το περιβάλλον της μητέρας για το πώς η Τζωρτζίνα βίωσε το θάνατο των δύο αδελφών της, αλλά και για το πώς αυτό επηρέασε την ψυχολογία της.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή από τα Σώματα Ασφαλείας που μίλησε στην εκπομπή, η μητέρα δε δίστασε να παρουσιάσει ακόμη και ψεύτικο έγγραφο για να πείσει την οικογένεια του νεαρού που την ενδιέφερε τότε, ότι πεθαίνει από ανίατη ασθένεια.

Όταν οι ιατροδικαστές παραδώσουν και επίσημα όλα τα πορίσματα των εξετάσεων, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις. Ειδικά η Τζωρτζίνα «μιλάει» μέσα από τον τάφο της και ρίχνει φως στο σκοτάδι.