Επικαιρότητα:

Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες που «καίνε» τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου

14 Μαίου 2022 - 17:35 | Συμβαίνει γύρω μας
Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες που «καίνε» τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σημαντικές μαρτυρίες φέρνει στο φως η Αγγελική Νικολούλη για το θρίλερ της Πάτρας που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου για όσα συνέβησαν με την δήθεν απόπειρα αυτοκτονίας της για να εκβιάσει τον σύζυγό της να μην φύγει από το σπίτι, αλλά και τα μηνύματα της οργής που αντήλλασσε το ζευγάρι.
Όλα όσα εκτυλίχθηκαν τη νύχτα της Τρίτης 6ης Απριλίου, περίπου ένα 24ωρο πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήσει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, αποκάλυψε το «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής.

Εκείνη την ημέρα είχε κλειστεί σ’ ένα ξενοδοχείο και «εκβίαζε» τον άντρα της, που βρισκόταν στην Αθήνα, να γυρίσει πίσω, αλλιώς θα αυτοκτονούσε.

Αργά τη νύχτα της ίδιας ημέρας ο Μάνος της έδωσε το τελειωτικό χτύπημα. Εμφανίστηκε ταραγμένος από τα γεγονότα σε δικηγόρο, προκειμένου να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Όταν το πληροφορήθηκε η γυναίκα του, «θέλησε να τον εκδικηθεί». Οι φίλες της, μίλησαν στην εκπομπή γι’ αυτά που είδαν και άκουσαν.

Ο Μάνος έλεγε πως θα έστελνε τη μητέρα του να απομακρύνει τη σοκαρισμένη από τα όσα συνέβαιναν Τζωρτζίνα από το «άρρωστο» περιβάλλον που βρισκόταν. Δεν την απομάκρυναν και η συνέχεια, σοκάρει. Φίλη της οικογένειας αποκαλύπτει πως μετά από ένα τηλεφώνημα της Ρούλας, η ψυχολογία του παιδιού έπεσε πολύ.

Η μάρτυρας που μίλησε στο «Τούνελ» περιέγραψε τις αναζητήσεις φίλων και συγγενών σε λιμάνια ακόμα και σε νεκροταφεία για να βρουν την Ρούλα εκείνο το απόγευμα, ενώ εκείνη βρισκόταν σε ξενοδοχείο. Ήταν κοινό μυστικό ότι η Ρούλα έχριζε ψυχιατρικής βοήθειας αλλά κανείς δεν δρούσε και έτσι από τα μηνύματα οργής που αντάλλαξε το ζευγάρι, έφτασαν στην δήθεν απόπειρα αυτοκτονίας και στην αντιστροφή μέτρηση για την ζωή της Τζωρτζίνας που πλήρωσε την αρρωστημένη σχέση των γονέων της.

Το «Τούνελ» ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές την επόμενη Παρασκευή.