Μάστιγα τα επικίνδυνα παιχνίδια πρόκλησης στο Tik Tok

27 Μαίου 2022 - 22:37 | Συμβαίνει γύρω μας
Μάστιγα τα επικίνδυνα παιχνίδια πρόκλησης στο Tik Tok

Ανεξέλεγκτη έχει γίνει η κατάσταση στο Tik Tok όπου νέα παιδιά επιδίδονται σε διάφορες προκλήσεις- παιχνίδια, τα οποία όμως είναι επικίνδυνα για την ζωή τους και την ζωή άλλων ανθρώπων.
Έγιναν όλα για ένα challenge, δηλαδή μια διαδικτυακή πρόκληση στο Tik Tok.

Ένα 14χρονο κορίτσι προκλήθηκε από τις φίλες να παραγγείλει 3 σάντουιτς, να μην τα πληρώσει .. να τα πάρει… και να φύγει τρέχοντας.. Το challenge όμως είχε άδοξο τέλος …

Ήταν λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα της Τετάρτης όταν το 14χρονο κορίτσι έκλεψε τα τρία σάντουιτς από το ψητοπωλείο και έφυγε προσπαθώντας να ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη που την κυνηγούσε.

Ο ιδιοκτήτης έπιασε τη μαθήτρια τη χαστούκισε με αποτέλεσμα να της ανοίξει η μύτη της.

Διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό έδωσε ο πατέρας του 37χρονου ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου. «Έπεσε δεν χτυπήθηκε. Έκλεψε δύο σάντουιτς και το κάνουν αυτό επανειλημμένα είναι μόδα τέλος πάντων το κυνήγησαν τα παιδιά και έπεσε αυτό» ανέφερε.

Όπως λένε ιδιοκτήτες καταστημάτων στους Νέους Επιβάτες στη Θεσσαλονίκη που έγινε το πρωτοφανές περιστατικό δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν θύματα κλοπής από νεαρά παιδιά που συμμετέχουν σε διαδικτυακές προκλήσεις.

Επικίνδυνη μόδα οι προκλήσεις
Σε ένα άλλο challenge στο Όρεγκον, δύο κορίτσια προκαλούν τη φίλη τους Ολίβια Ρος να συμμετάσχει σε ένα βίντεο για το Tik Tok.

Τα δύο παιδιά αριστερά και δεξιά με τα πόδια τους τράβηξαν τα πόδια της Ολίβια με αποτέλεσμα να πέσει. Το κορίτσι χτύπησε το κεφάλι του και νοσηλεύτηκε αρκετές ημέρες με βαριά διάσειση. Από τύχη το χτύπημα στο μικρό σκαλοπάτι δεν της στοίχισε τη ζωή.

«Κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε λάθος από την στιγμή που χτύπησα στο έδαφος» τόνισε η Ολίβια Ρος.

Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Ιούνιο και ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος.