Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Φοβόταν ότι θα έρθει το τέλος της…Από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού

05 Ιουν. 2022 - 17:21 | Συμβαίνει γύρω μας
Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Φοβόταν ότι θα έρθει το τέλος της…Από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού

Φοβόταν ότι θα έρθει το τέλος της…Από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού. Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε χθες στην Αίγινα. Και σήμερα το πρωί ο 46χρονος μητροκτόνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Μπονίκου (με συμμετοχές σε ταινίες της Φίνος Φιλμς και μεταγλωττίσεις γνωστών τηλεοπτικών σειρών) είχε αποτραβηχθεί εδώ και χρόνια στο σπίτι της στην Αίγινα όπου ζούσε με τον γιο της.

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στην Αίγινα και δράστης είναι ο γιος της, όπως ομολόγησε ο ίδιος. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της φίλης και συναδέλφου της, Μάγδας Τσαγδάνη, η οποία τόνισε: «Διαισθανόταν ότι θα την σκοτώσει κάποια μέρα ο γιος της»

«Ήταν φίλη μου η Μαρία, είχαμε δουλέψει μαζί… Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυαντόν το παιδί αυτό, που το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί…», δήλωσε απόλυτα συγκλονισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» .

 «Ήταν λίγο περίεργο άτομο», είπε για τον γιο της ηθοποιού, στον οποίον έχουν στραφεί πλέον οι υποψίες για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου. «Έβριζε δυνατά. Πάντως, υπήρχε πρόβλημα. ξέραμε ότι δεν δούλευε, δεν έκανε, δεν… Λέω, Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα τον μαζεύαμε».

Όπως αποκάλυψε η Μάγδα Τσαγγάνη, η ηθοποιός είχε εμπιστευτεί σε άλλο πρόσωπο πως ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της, ενώ είχε αποκαλύψει πως ο γιος της τής είχε πει πως εάν εκείνη πεθάνει, τότε αυτός θα πουλήσει όλη τους την περιουσία και θα αυτοκτονήσει.

.

Το χρονικό του τρόμου
Ο 46χρονος εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς κοντά στο λιμάνι της Αίγινας σε κατάσταση εκτός ελέγχου να φωνάζει και να τραγουδά.

Περίπου 12 ώρες μετα την άγρια δολοφονία οι συγγενείς της γυναίκας επικοινώνησαν με την αστυνομία για να εκφράσουν την ανησυχία τους επειδή δεν είχε εμφανιστεί το πρωί στην αυλή της όπως κάθε μέρα.

Και τότε αποκαλύφθηκε τι είχε συμβεί μέσα στο σπίτι της ηθοποιού. Μόλις λίγα χιλιόμετρα από το αστυνομικό τμήμα της Αίγινας όπου κρατούνταν όλη τη νύχτα ο μητροκτόνος.

Τα σκισμένα ρούχα της δείχνουν ότι πάλεψε με το γιο της, ο οποίος αφού αρχικά την χτύπησε στο κεφάλι με ένα βάζο, στη συνέχεια την μαχαίρωσε. Αφού ομολόγησε, είπε σύμφωνα με πληροφορίες για τα κίνητρα της δολοφονίας.

«Δεν με άφηνε να βγαίνω. Δεν με άφηνε να μιλάω πολύ» φέρεται να δήλωσε ο 46χρονος.

Μετά τη σύλληψη του ο 46χρονος μητροκτόνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά ο οποίος διέταξε να πραγματοποιηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.