Ληστεία στην δισκογραφική Panic Records: Εδεσαν και φίμωσαν τον security, χτύπησαν γνωστό μουσικοσυνθέτη

08 Ιουν. 2022 - 10:46 | Συμβαίνει γύρω μας
Ληστεία στην δισκογραφική Panic Records: Εδεσαν και φίμωσαν τον security, χτύπησαν γνωστό μουσικοσυνθέτη

Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο για τη ληστεία που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην γνωστή δισκογραφική εταιρεία Panic Records στη Βούλα στο ύψος της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Οι ληστές φαίνεται πως γνώριζαν πού και πώς να χτυπήσουν, καθώς μπήκαν από την ανασφάλιστο παράθυρο στο τριώροφο κτήριο και κινήθηκαν κατά τα φαινόμενα βάσει σχεδίου.

Αφού έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν τον φρουρό του κτηρίου, ανέβηκαν στον όροφο κι εντόπισαν δύο μεταλλικά κουτιά (σ.σ.: το ένα ήταν χρηματοκιβώτιο) από τα οποία αφαίρεσαν φακέλους, που πιθανώς περιείχαν και χρήματα.

Οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες και χειρουργικές μάσκες, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader βρήκαν εντός του κτηρίου κι έναν πολύ γνωστό μουσικοσυνθέτη, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν σε στούντιο, το οποίο ήταν ηχομονωμένο και δεν άκουγε τι γινόταν έξω. Οι δράστες τον αιφνιδίασαν, καθώς μπήκαν μέσα στο στούντιο -αφού έψαξαν όλο το κτήριο για τη λεία τους- και τον χτύπησαν, ευτυχώς ελαφρά.

Στο συμβάν αναφέρθηκε και η εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει σχετικά: «Είναι ένας συνθέτης, πολύ γνωστό όνομα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι σοβαρά τραυματισμένος. Οι δυο κουκουλοφόροι τον βρήκαν στο στούντιο, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον χτύπησαν. Έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο» είπε, ωστόσο, η πληροφορία περί σοβαρού τραυματισμού και νοσηλείας, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

«Τον φύλακα δεν τον τραυμάτισαν. Αυτό που μου είπε ο άνθρωπος που συνομίλησα, είναι πως οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν πως η δουλειά έγινε με πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί χρησιμοποιήθηκε μια πίσω πόρτα που ήξεραν λίγοι. Οι ληστές ήξεραν τα χρηματοκιβώτια και τον χώρο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης. Γνωρίζουμε και το όνομά του, απλά δεν το αναφέρουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν πήγε να αντισταθεί» είπε, μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.