Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω πειράξει τα παιδιά μου, η Δήμητρα λάτρευε το μωρό όσο εγώ

21 Ιουν. 2022 - 17:46 | Συμβαίνει γύρω μας
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω πειράξει τα παιδιά μου, η Δήμητρα λάτρευε το μωρό όσο εγώ

 

Απίστευτα” χαρακτηρίζει τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς λέει ότι ουδέποτε άγγιξε τα παιδιά της, ούτε σκέφτηκε να το κάνει.

 
Με δηλώσεις της στον Alpha τόνισε ότι δεν πιστεύει αυτό που γίνεται, ενώ στηρίζει την αδελφή της, Δήμητρα, λέγοντας πως “λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Αν ήξερε ότι το έχω πειράξει, θα είχε βγει να το πει πρώτη”.

“Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Πίστευα ότι όλα αυτά που ακούω στα κανάλια είναι ψέματα και υπερβολές. Δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά μου, είναι τεράστια αδικία αυτό που μου γίνεται. Τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούνται άδικα δικοί μου άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Δήμητρα λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Μου φαίνεται απίστευτο και να σκεφτεί κανείς ότι ήξερε ότι έχω πειράξει το μωρό μου και να μην είχε βγει πρώτη να το πει. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου”, είπε η Ρούλα Πισπιτίγκου στον Alpha.

Μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών περί ασφυξίας της Μαλένας και της Ίριδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο κανενός από τα τρία της παιδιά.

“Την επισκέφτηκα σήμερα. Μου είπε ότι δεν έχει σκεφτεί καν ποτέ να βλάψει οποιοδήποτε από τα παιδιά της διότι αγαπούσε ως μάνα όλα της τα παιδιά και τα λάτρευε. Αυτό λέει από την πρώτη στιγμή, αυτό λέει και τώρα” δήλωσε στο Mega και το “Live News” ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ένας εκ των δικηγόρων της 33χρονης.

“Έχει ακούσει για το πόρισμα. Αναμένουμε να το λάβουμε και να το μελετήσουμε. Έχει εκπλαγεί πάρα πολύ δυσάρεστα. Δεν ήθελε να πιστέψει και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πράγματι θα επαληθεύονταν όλες αυτές οι φήμες” για ανθρώπινη παρέμβαση στον θάνατο των παιδιών της.

Ο κ. Ζάρδας τόνισε ότι μόλις η πλευρά της κατηγορούμενης λάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών θα κινηθεί αναλόγως, ενώ υποστήριξε ότι οι πρώτοι ιατροδικαστές είναι οι μόνοι που εξέτασαν τις σορούς των παιδιών “και αυτό δίνει ένα τεκμήριο μεγαλύτερης αξιοπιστίας σε αυτούς παρά στους επόμενους, όσο έμπειροι κι αν είναι”.

“Όταν λάβουμε το πόρισμα στα χέρια μας ολοκληρωμένο, θα το δώσουμε σε ειδικούς επιστήμονες να μας πουν την γνώμη τους. Αν μας πουν ότι το πόρισμα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, δεν έχει κενά, είναι απολύτως σωστό και επιδέχεται παρά μόνο μιας ερμηνείας και είναι 100% ότι υπάρχει ανθρωποκτονία, θα κινηθούμε αναλόγως” σημείωσε.

Όσον αφορά την ίδια την κατηγορούμενη, ο δικηγόρος της σημειώνει: “Αυτό που αισθάνθηκα όταν την είδα σήμερα είναι ότι διατηρεί μεν μια εσωτερική δύναμη που την κάνει να στέκεται στα πόδια της αλλά από την άλλη πλευρά διαπίστωσα ότι αρχίζει κάπως να καταρρέει ψυχοσυναισθηματικά. Δηλαδή αισθάνεται ότι υφίσταται μια τεράστια αδικία που δεν μπορεί πλέον να σηκώσει. Περίμενε ότι εντός ολίγων ημέρων ή εβδομάδων θα ήταν έτοιμο το αίτημα αποφυλάκισης”.

 Υποστηρίζει το πόρισμα Ίριδας & Μαλένας ο Μάνος Δασκαλάκης – Στηρίζει την υποστήριξη κατηγορίας

Το MEGA εξασφάλισε την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας που αναφέρει ότι και τα δύο παιδιά δολοφονήθηκα.
Όπως λέει ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν αιφνιδιάστηκε από το πόρισμα, ενώ δήλωσε έτοιμος να στηρίξει και την υποστήριξη κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα.

»Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας.

»Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».