Επικαιρότητα:

tourism4all.gov.gr, Τουρισμός για Όλους: Νωρίτερα οι αιτήσεις - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

04 Ιουλ. 2022 - 10:26 | Συμβαίνει γύρω μας
tourism4all.gov.gr, Τουρισμός για Όλους: Νωρίτερα οι αιτήσεις - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανοίξει τελικά, η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr για αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» και τα 150 ευρώ όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού «Τουρισμός για όλους» το οποίο απευθύνεται σε 200.000 δικαιούχους, θα ανοίξει στο τέλος της εβδομάδας, εξηγώντας ότι η διαδικασία θα είναι πολύ απλή και με την άυλη ψηφιακή κάρτα, οι πιο αδύναμοι οικονομικά πολίτες θα μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές με τις οικογένειες τους σε πανέμορφους προορισμούς της χώρας.

«Έχουμε τόσα πανέμορφα νησιά που δεν έχουν ισχυρό brand, η βόρεια Ελλάδα με τόσες ομορφιές, η Πελοπόννησος, η Ήπειρος, η Στερεά Ελλάδα. Οπουδήποτε στην Ελλάδα μπορεί να βρει κανείς μέρη να κάνει μαγικές διακοπές για όλα τα πορτοφόλια, για όλα τα βαλάντια. Σας αναφέρω μία προσωπική εμπειρία: Η Κάρπαθος και η Κάσος είναι μεταξύ της Ρόδου και της Κρήτης στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Έχει 110 παραλίες, ένα μαγικό νησί. Έχει πολύ φθηνά καταλύματα και πολύ φθηνά υγειονομικά καταστήματα. Έχει πάρα πολλές επιλογές η τόσο όμορφη χώρα μας» τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα που αφορά σε 200.000 πολίτες
Ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ
Οικογενειακό εισόδημα 28.000 ευρώ
Έγγαμοι με 1 παιδί: Έως 29.500 ευρώ
Έγγαμοι με 2 παιδιά: Έως 31.000 ευρώ

Οι επιταγές θα κληρωθούν από τις αιτήσεις που θα υποβληθούν, εάν τελικά εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το voucher περισσότεροι συμμετέχοντες.

Υπενθυμίζεται ότι πλατφόρμα θα μείνει ανοικτή για λίγες ημέρες.

Πώς κάνετε αίτηση για το «Τουρισμός για Όλους»
Συνδέεστε με τους προσωπικούς σας κωδικούς taxisnet.
Συμπληρώνετε τα στοιχεία της διεύθυνσής σας.
Συμπληρώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
Αν ο δικαιούχος έχει πιστοποιητικό αναπηρίας εν ισχύ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, τότε πρέπει να επισυναφθεί το πιστοποιητικό.
Αν ο δικαιούχος χρήζει βοηθείας θα πρέπει να επιλέξετε ΝΑΙ στο αντίστοιχο πεδίο και να συμπληρώσετε το όνομα και τον ΑΜΚΑ του συνοδού.
Καταχωρίζετε τα στοιχεία των ωφελούμενων μελών.
Με την ολοκλήρωση συμπλήρωσης όλων των πεδίων επιλέγετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Εφόσον συμφωνείτε με την προεπισκόπηση της αίτησης, επιλέγετε ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
Ακολουθεί μήνυμα επιτυχούς υποβολής της αίτησης με το σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε ή να αποθηκεύσετε την υποβληθείσα αίτηση για το αρχείο σας.
Σε περίπτωση που δεν πληρούνται τα εισοδηματικά κριτήρια θα λάβετε το σχετικό μήνυμα απόρριψης της αίτησης με την ακριβή αιτιολόγηση.