Επικαιρότητα:

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του

04 Ιουλ. 2022 - 12:33 | Συμβαίνει γύρω μας
Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του

Σε αναβολή για τις 14 Ιουλίου οδηγήθηκε η υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε από την πλευρά της καταγγέλλουσας, καθώς η ίδια βρίσκεται στον ιατροδικαστή για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ και ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας δήλωσε μέσω συναδέλφου του, κώλυμα αφού δίκαζε σε άλλο δικαστήριο.

«Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!» φώναξε αγανακτισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και οι μητέρες των παιδιών του για να τον στηρίξουν.

Αντιρρήσεις υπέβαλλε στο αίτημα αναβολής ο συνήγορος του κατηγορουμένου τραγουδιστή Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας ότι «ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και έπειθε ο διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας».

Υπέρ του αιτήματος αναβολής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική έκθεση τάχθηκε ο εισαγγελέας της έδρας, εξηγώντας ότι πρόκειται για βασικό έγγραφο της αποδεικτικής διαδικασίας. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και ανέβαλλε την υπόθεση.