Επικαιρότητα:

Πισπιρίγκου: Τα γενέθλια στη φυλακή, η ηλικία, η «διαβολική» σύμπτωση και η επίσκεψη των δικών της

06 Αυγ. 2022 - 22:00 | Συμβαίνει γύρω μας
Πισπιρίγκου: Τα γενέθλια στη φυλακή, η ηλικία, η «διαβολική» σύμπτωση και η επίσκεψη των δικών της

Η κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών παιδιών της, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, προχθές (5/8) είχε γενέθλια αλλά και την ονομαστική της εορτή.Η «διαβολική» σύμπτωση δεν είναι όμως αυτή αλλά το γεγονός ότι η μικρή της, η Μαλένα η οποία έφυγε από τη ζωή μόλις στα 3,5 χρόνια της, είχε την ίδια μέρα γενέθλια με τη μητέρα της.

Σήμερα πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία γίνεται 34 ετών, δέχτηκε την επίσκεψη της οικογένειάς της με την ίδια, σύμφωνα με το pelop.gr να δείχνει σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Να θυμίσουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν από λίγες μέρες άκουσε την απαγγελία νέων κατηγοριών εις βάρος της. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, η ίδια είναι πλέον κατηγορούμενη για τις δολοφονίες και των τριών παιδιών της αφού φέρεται να ενήργησε με συγκεκριμένο τρόπο δράσης για να αφαιρέσει τη ζωή τους.

Οι εισαγγελείς πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, υπό την εποπτεία των οποίων διενεργήθηκε η προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της προφυλακισμένης, άσκησαν την 1η Αυγούστου σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

Η εισαγγελική δίωξη ήρθε λίγες μέρες μετά τη συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με θύμα την πρωτότοκη κόρη της Τζωρτζίνα για τη δολοφονία της οποίας κρατείται προσωρινά στις φυλακές Κορυδαλλού. Μετά από αυτή την εξέλιξη η κατηγορούμενη θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και για τη δολοφονία των άλλων δύο παιδιών της.

gossip-tv.