Επικαιρότητα:

Αυτός είναι ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε στο Εφετείο - Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά

14 Αυγ. 2022 - 13:53 | Συμβαίνει γύρω μας
Αυτός είναι ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε στο Εφετείο - Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά

Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Συναγερμός σήμανε το Σάββατο στο Εφετείο Αθηνών, όταν ένας άνδρας σε αμόκ προσπέρασε τον φρουρό που βρισκόταν στην είσοδο, εισέβαλε στο πάρκινγκ και άρχισε να φωνάζει: «εγώ έχω ναρκωτικά, έχω εκρηκτικά». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Β.Γ. ο οποίος συμμετείχε σε γνωστό ριάλιτι και αργότερα έκανε κάποιες μουσικές εμφανίσεις.
 
Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και έκανε έλεγχο στο αυτοκίνητο του 34χρονου. Σε αυτό δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικά, παρά μόνο ναρκωτικά.

Μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, όμως αυτό που άφησε άφωνους τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν βαλίτσες με χρηματικό ποσό που άγγιζε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Οι αρχές εξετάζουν αν το ποσό προέρχεται από αγοραπωλησία.

 Σύμφωνα με τον Alpha, ο άνδρας ήταν υπό την επίρροια ναρκωτικών, ενώ αρκετές ώρες αργότερα, αφού οι Αρχές τον άφησαν να συνέλθει, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά».

 Η ανακοίνωση της EΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη πρωινές ώρες της 13-8-2022, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί.

 Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

-1.513.555 ευρώ

-336 δολαρίων Η.Π.Α.,

-275 γραμμ. κοκαΐνη,

-495,5 γραμμ. κατεργασμένης

-0,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,

-37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,

-131 δισκία ecstasy ,

-3 φαρμακευτικά δισκία,

-αυτοκίνητο,

-πιστόλι κρότου,

-267 φυσίγγια κρότου,

-χρηματοκιβώτιο

-4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,

-4 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»