Επικαιρότητα:

Μαμά κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι των 3ων γενεθλίων της κόρης της και δεν εμφανίστηκε κανένα

08 Νοε 2022 - 08:39 | Συμβαίνει γύρω μας
Μαμά κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι των 3ων γενεθλίων της κόρης της και δεν εμφανίστηκε κανένα

Είναι από τις περιπτώσεις που τα λόγια είναι περιττά σε ότι έχει να κάνει με την αναισθησία των ανθρώπων. Μια μαμά - η οποία έμεινε με την πίκρα και την στενοχώρια - διοργάνωσε ένα σούπερ πάρτι για τα τρίτα γενέθλια της κόρης της - με φαγητό και εντυπωσιακή τούρτα με θέμα τη «Frozen» - αλλά κανένα από τα 27 παιδιά που είχαν προσκληθεί δεν εμφανίστηκε.

Η 27χρονη Μπρεάνα Στρονγκ, δημοσίευσε ένα σπαρακτικό βίντεο στο TikTok, το οποίο συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια που στέλνουν στη μαμά συλλυπητήρια και συμβουλές.

«Προσκαλέσαμε 27 παιδιά στο πάρτι των τρίτων γενεθλίων της Έιβερι», έγραψε η Στρονγκ στο βίντεο. «Δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από τους φίλους της».

 Η μικρούλα απογοητευμένη που κανένα παιδάκι δεν εμφανίστηκε στο πάρτι της φαίνεται στο βίντεο, να τρώει ένα κομμάτι πίτσα καθισμένη μόνη της σε ένα τραπέζι, ενώ η μαμά πέταξε ένα κουτί πίτας στα σκουπίδια.

«Χρήματα και χρόνος χαμένα», είναι ο τίτλος του βίντεο. «Ραγίζει τόσο πολύ η καρδιά της μαμάς μου».

Ο χώρος ήταν διακοσμημένος από πάνω μέχρι κάτω και οι θέσεις ήταν έτοιμες για να καθίσουν τα 27 παιδιά που είχε καλέσει.

Σύμφωνα με ένα σχόλιο που έγραψε η μαμά κάτω από το βίντεο, υπήρχε προγραμματισμένη εκδήλωση στο Facebook - αλλά οι επτά οικογένειες που απάντησαν «ναι» ξαφνικά άλλαξαν τις απαντήσεις τους το πρωί της ίδιας ημέρας, και άλλες δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

«Κυριολεκτικά θα πάω σπίτι και θα αγκαλιάσω τα μωρά μου», έγραψε η πληγωμένη μαμά.

Η εορτάζουσα δεν πήρε τηλεφωνήματα ή ευχές. «Μακάρι να το έβγαζα από το μυαλό μου αυτό», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Κάποιοι χρήστες στα σχόλια προσπάθησαν να καθησυχάσουν τη Στρονγκ, μοιραζόμενοι τις δικές τους παρόμοιες εμπειρίες. Κάποιοι γονείς τη συμβούλευσαν να κάνει πάρτι μόνο για την οικογένεια ώστε να διασφαλίσει ότι θα παρευρεθούν όλοι ή να γιορτάσουν μόνοι τους με τα παιδιά τους.

«Αυτός είναι κανόνας στο σπίτι μου», έγραψε ένας χρήστης. «Αν μας καλέσουν, θα πάμε! Είμαστε οι μόνοι που εμφανιζόμαστε. Είναι τόσο λυπηρό αυτό που συμβαίνει, λυπάμαι πολύ».

«Αυτό συνέβη σε μένα στα 16α γενέθλιά μου», δήλωσε ένας άλλος. «Ποτέ δεν είχα δοκιμάσει ξανά μέχρι που στα 26 μου συνέβη ξανά. Είμαι 39 ετών, τώρα πάντα κερνάω τον εαυτό μου μια μέρα σε σπα».

«Δεν κάνουμε πια πάρτι», έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Όλα τα χρήματα που θα ξοδεύαμε γι' αυτό πηγαίνουν σε αυτά που θέλει το παιδί που έχει γενέθλια».

«Αυτό συνέβη στα 8α γενέθλια του γιου μου και του είπα ψέματα και του είπα ότι έφταιγα εγώ για να μην αισθανθεί άσχημα», έγραψε ένας άλλος γονιός.

«Λυπάμαι πολύ! Πρέπει να έχει ραγίσει η καρδιά της!» σχολίασε κάποιος άλλος. «Την επόμενη φορά πείτε μας ότι θα εμφανιστούμε και θα βγούμε για εκείνη».

«Πήρε όλα όσα ήθελε. Πίτσα, κατεψυγμένο κέικ. Δεν ήξερε τίποτα διαφορετικό παρά μόνο να διασκεδάζει. Απλά μου ράγισε την καρδιά», απάντησε η Στρονγκ στα σχόλια.          
Η ταραγμένη μαμά ήθελε απλώς να αγκαλιάσει τα παιδιά της μετά το πάρτι καταστροφής.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon - Kina

.protothema.