Νίκη Λυμπεράκη: Αυτός ήταν ο λόγος για την εκπομπή με τον πατέρα Αντώνιο. Μας έχει ταράξει όλους

19 Νοε 2022 - 09:05 | Συμβαίνει γύρω μας
Νίκη Λυμπεράκη: Αυτός ήταν ο λόγος για την εκπομπή με τον πατέρα Αντώνιο. Μας έχει ταράξει όλους

Στο πλατό του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο βρέθηκε η Νίκη Λυμπεράκη το απόγευμα της Παρασκευής με αφορμή την υπόθεση της Κιβωτού για την οποία και ήρθαν στο φως τα τελευταία 24ωρα καταγγελίες περί παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων. Η γνωστή δημοσιογράφος εξέφρασε την προσωπική της άποψη μιας και μόλις τρεις μέρες νωρίτερα προβλήθηκε στη «Μεγάλη Εικόνα» η συνέντευξη που πραγματοποίησε πρόσφατα με τον πατέρα Αντώνιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Λυμπεράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια υπόθεση που μας έχει ταράξει όλους.Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που στο άκουσμα αυτής της ιστορίας δεν έχει ταραχθεί πραγματικά εσωτερικά. Το λέω αυτό γιατί η επικαιρότητα στη χώρα μας δυστυχώς εσχάτως είναι γεμάτη με τέτοιες υποθέσεις. Δυσώδεις υποθέσεις, φρικώδεις υποθέσεις».

«Αυτός ήταν και ένας λόγος που ήθελα να κάνω την συγκεκριμένη εκπομπή. Γιατί ακούγοντας όλη αυτή την ιστορία για τον Μίχο, για τον Κολωνό, για το κοριτσάκι σκέφτεσαι ότι χρειαζόμαστε να δούμε κάτι καλό. Οπότε αντιλαμβάνεσαι όταν, τρεις μέρες μετά την προβολή της εκπομπής, έρχονται όλα αυτά στη δημοσιότητα… Όλο αυτό είναι που μας κλονίζει πάρα πολύ, όλη την ομάδα της εκπομπής. Περισσεύει να πω προφανώς ότι δεν υπήρχε ούτε υπόννοια αυτής της υπόθεσης».

«Δεν θα μπορούσα να μην του κάνω ερώτηση για την σεξουαλική παρενόχληση και την κακοποίηση

συμπλήρωσε η Νίκη Λυμπεράκη στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.