Επικαιρότητα:

Κιβωτός του Κόσμου: Γιατί κόπηκε η 2η συνέντευξη του πατρός Αντωνίου στην Καινούργιου - Πού βρίσκεται τώρα

24 Νοε 2022 - 12:29 | Συμβαίνει γύρω μας
Κιβωτός του Κόσμου: Γιατί κόπηκε η 2η συνέντευξη του πατρός Αντωνίου στην Καινούργιου - Πού βρίσκεται τώρα

Από το στενό περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου διαψεύδεται ότι ο ίδιος ή κάποιος στενός συνεργάτης του, μίλησε μετά τις καταγγελίες για τον ίδιο και όσα γίνονταν στην Κιβωτό του Κόσμου, ενώ επίσης διαψεύδεται ότι εκείνος και η πρεσβυτέρα φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι.

«Ο πάτερ Αντώνιος παραμένει σε μια από τις δομές της Κιβωτού και ουδέποτε τον έχει παρακολουθήσει ψυχολόγος. Δεν βρίσκεται απομονωμένος, παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι στενοχωρημένος. Μας τόνισε ότι ουδέποτε έχει κάνει οποιαδήποτε δήλωση», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας Αντώνιος διαμένει σε παράρτημα της Κιβωτού στην Αθήνα και όχι στο σπίτι τους στη Ραφήνα. Δεν παρακολουθείται από ψυχολόγους, ενώ επικοινώνησε ο ίδιος με την εισαγγελία και δήλωσε παρών σε ό,τι τον χρειαστούν. Η Κατερίνα Καινούργιου τότε πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην προγραμματισμένη συνέντευξη, την οποία ακύρωσε ο πατέρας Αντώνιος. Οπως τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha, λίγο πριν από το ραντεβού με τον πατέρα Αντώνιο ενημερώθηκε για την απόφασή του να απέχει από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η συνέντευξη είχε «κλειστεί» στον «αέρα» της εκπομπής την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, όταν η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον δημιουργό της «Κιβωτού του Κόσμου» να τον επισκεφθεί στη δομή για μία επιπλέον συνέντευξη. «Οταν τον φιλοξενήσαμε δεσμεύτηκε στον τηλεοπτικό αέρα, τον παρακάλεσα εγώ να πάω την Κυριακή να κάνουμε μια συνέντευξη. Με το που τελειώνει η εμφάνισή του στην εκπομπή, συνομιλούμε όντως με τον άνθρωπο που είναι δίπλα του και μου λέει: “Σε περιμένουμε Κατερίνα σε περιμένουμε στην Κιβωτό την Κυριακή”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.