Επικαιρότητα:

Black Friday 2022 - Παράταση 3 ημερών

25 Νοε 2022 - 09:43 | Συμβαίνει γύρω μας
Black Friday 2022 - Παράταση 3 ημερών

Πυρετός προσφορών από σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, με τα καταστήματα, τα Mall αλλά και τα σούπερ μάρκετ να κινούνται σε ρυθμούς Black Friday.

Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης, τα e-shops των περισσότερων καταστημάτων έβαλαν προσφορές στην πλειοψηφία των ειδών τους, με τις εκπτώσεις να κινούνται από 20 έως 40%.

Το εκπτωτικό event της χρονιάς θα προσελκύσει πλήθος καταναλωτών, που θα θελήσουν να κάνουν τα ψώνια τους ενόψει Χριστουγέννων, γι’ αυτό και όσοι επισκεφτείτε τα καταστήματα ή τα σούπερ μάρκετ θα πρέπει να κάνετε υπομονή, καθώς οι ουρές αναμένονται μεγάλες.

Αν πάλι δεν έχετε την υπομονή, στις περισσότερες αλυσίδες καταστημάτων (όπως ο Κωτσόβολος, τα Media Markt, Leroy κτλ) οι προσφορές της Black Friday θα συνεχιστούν έως και την Κυριακή, καθώς τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοιχτά. Άλλα δε ηλεκτρονικά κυρία καταστήματα, θα δώσουν παράταση στις προσφορές έως και τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της Cyber Monday.

Εκτός από τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και ένδυσης και τα σούπερ μάρκετ, στον «χορό» των προσφορών έχουν μπει φέτος, μεταξύ άλλων, εταιρείες καλλυντικών, επίπλων, ειδών σπιτιού, εποχιακών ειδών, ακόμα και τα… κομμωτήρια. 

Black Friday 2022: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων
Στην Αθήνα:

Τα περισσότερα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά μεταξύ 09:00 - 21:00, εκτός από εκείνα που εφαρμόζουν σπαστό ωράριο, μεταξύ 09:00 - 14:30 και 17:30 - 21:00.
Στα καταστήματα εντός των εμπορικών κέντρων, το ωράριο λειτουργίας είναι 10:00 – 21:00.
Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά

Μετά από αλλεπάλληλες ανατροπές, αυτή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου τα μαγαζιά θα μπορέσουν να ανοίξουν με τις προσφορές τις Black Friday να συνεχίζονται.

Εάν και η λειτουργία των καταστημάτων για την ερχόμενη Κυριακή δεν είναι υποχρεωτική, τα περισσότερα πολυκαταστήματα έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή, με το ωράριο να διαμορφώνεται μεταξύ 11:00 και 20:00. Ειδικότερα, αυτές τις ώρες θα λειτουργήσουν τα παρακάτω πολυκαταστήματα:

Attica, The Department Store
Τhe Mall Athens
Golden Hall
Athens Metro Mall
Avenue
McArthurGlenn