Επικαιρότητα:

Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει 8χρονος – Η τιμωρία στο κλουβί και το καψόνι με χαλασμένο φαγητό

25 Νοε 2022 - 11:41 | Συμβαίνει γύρω μας
Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει 8χρονος – Η τιμωρία στο κλουβί και το καψόνι με χαλασμένο φαγητό

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η περιγραφή ενός 8χρονου αγοριού για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μέσα στην Κιβωτό του Κόσμου στον Βόλο.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τρεις μηνύσεις για ξυλοδαρμούς παιδιών μέσα στο 2022 – Χωρίς άδεια οι δομές σε Πωγωνιανή και Κόνιτσα
 
Το αγοράκι, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως μία γυναίκα από την δομή τον έκλεισε μέσα στο κλουβί για ώρες λέγοντάς του «η συμπεριφορά σου είναι για κλουβί».

Σύμφωνα με το παιδί, η ίδια γυναίκα, όταν έκανε κάτι που δεν το ενέκρινε το «γρατζούναγε στην πλάτη». Σε άλλο σημείο, ο μικρός περιγράφει πως επειδή μία ημέρα δεν ήθελε να φάει κάποιο συγκεκριμένο φαγητό, του το σέρβιραν συνεχώς τις επόμενες ημέρες μέχρι να το φάει και ας ήταν χαλασμένο.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ποιο είναι το πρώην στέλεχος της ΜΚΟ που άδειασε την θυρίδα – Νέες αποκαλύψεις
 

«Μου έβαζαν το ίδιο φαγητό κάθε μέρα. Χαλασμένο. Μου το έβαζαν κάθε μέρα, κάθε μέρα, κάθε μέρα μέχρι να το φάω. Με το που με είδε η μαμά στο επισκεπτήριο, ήμουν κόκαλο και πέτσα κανονικότατα. Φαινόντουσαν τα κόκαλα μου» είπε ο 8χρονος.

 
Αναλυτικά η συνέντευξη του 8χρονου στον ΑΝΤ1 που συγκλονίζει
«Μια φορά με είχανε βγάλει, ήτανε βράδυ. Έκανα χαζομάρες και μου είπε μια κυρία ότι η συμπεριφορά σου… Με έβαλε μέσα στο κλουβί και μετά μου είπε ότι «η συμπεριφορά σου είναι για κλουβί». Γι’ αυτό με έβαλε εκεί μέσα. Ναι, το πράσινο (ενν. κλουβί) που ήταν για τα παπαγαλάκια.

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Αγγίζουν» τα 40 εκατ. ευρώ οι χορηγίες και δωρεές σε μία 5ετία – Σε εξέλιξη έρευνα και στην Χίο
Πόση ώρα σε είχε εκεί μέσα κλειδωμένο;
Πολύ…

Σε είχανε χτυπήσει εσένα;

Αυτή η κυρία, ναι, πολύ. Με γρατζούναγε στη πλάτη. Όταν έκανα κάτι κακό, με γρατζούναγε… (Ενν. Άλλη φορά) με είχε βάλει σε ένα δωμάτιο μικρό κλειδωμένο και ένα παιδί που το λέγανε …. και…. , ο …. κι ο ….. με βγάλανε. 3 ώρες και μετά ήρθε, επειδή φώναζα, φώναζα.. Πέρασε μια ώρα, δυο ώρες, τρεις ώρες και με άκουσε ο …. μόνο. Ήταν 17 στα 18.

Σε βγάλανε δηλαδή αλλά παιδιά όχι αυτοί που έπρεπε;
Ναι, ναι. Παιδιά όχι παιδαγωγοί.

Ήσασταν μαζί με τα αδέρφια ή σας είχανε χωρίσει;
Είχε χωριστεί η …. μόνη της και τον…. με εμένα μαζί.

Είχανε χτυπήσει και τον αδερφό σου; 
Ναι, πρόσωπο, μπουνιές… Κι ένας άλλος φίλος μου είχε παίξει μπουνιές με τον κύριο … ( σημ: αναφέρεται σε εργαζόμενο της δομής). Ένα παιδί το είχανε πετάξει κάτω με δύναμη στο κρεβάτι. Ήταν στο πάνω κρεβάτι, εγώ δεν ήθελα να κατέβω κάτω και αυτή η κυρία με τράβηξε από το πόδι και έπεσα κάτω μπρούμυτα και είχα καρούμπαλο.

(Ενν. άλλη φορά) Δεν μπορούσα να φάω το φαγητό μου και μου το βάζανε κάθε μέρα. Μου βάζανε το ίδιο φαγητό κάθε μέρα. Χαλασμένο. Μου το βάζανε κάθε μέρα, κάθε μέρα, κάθε μέρα μέχρι να το φάω. Με το που με είδε η μαμά στο επισκεπτήριο, ήμουν κόκαλα και πέτσα κανονικότατα. Φαινόντουσαν τα κόκαλα μου.

Εσύ μπορούσες να μιλήσεις με τη μαμά σου να της τα πεις αυτά; 

Δεν μπορούσα. Έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο η μαμά και της το κλείνανε.

Μετά από πόσο καιρό από τότε που σας χτύπησαν κατάφερες να το πεις της μαμάς;
Μετά από πάρα πολύ καιρό. Πάνω από βδομάδα».