Ουίλιαμ και Χάρι: Πιο τεταμένες από ποτέ οι σχέσεις τους - Πυρ και μανία ο πρίγκιπας της Ουαλίας

18 Δεκ. 2022 - 17:45 | Συμβαίνει γύρω μας
Ουίλιαμ και Χάρι: Πιο τεταμένες από ποτέ οι σχέσεις τους -  Πυρ και μανία ο πρίγκιπας της Ουαλίας

Τριγμούς έχει προκαλέσει στη βασιλική οικογένεια το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στο Netflix.

Στα έξι επεισόδια, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ αφηγούνται τη ζωή τους και καλύπτουν την περίοδο από την αρχή της σχέσης τους, καθώς έκαναν ταξίδια και έβγαιναν ραντεβού, μέχρι σήμερα που μεγαλώνουν την οικογένειά τους στην Καλιφόρνια.

Οι αποκαλύψεις για όσα βίωναν πριν το Megxit έχουν ανάψει «φωτιές» στην Αγγλία, με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ να δέχεται επίθεση και να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ειδικότερα, στα τρία τελευταία επεισόδια της σειράς ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν κάποιους ισχυρισμούς που έπληξαν τη βασιλική οικογένεια.

Τις στιγμές που οι κάμερες τους ακολουθούν μέσα στο σπίτι, εκείνοι αποκαλύπτουν πιο προσωπικές τους στιγμές, με τον πρίγκιπα Χάρι να αναφέρεται στον αδερφό του, Ουίλιαμ και να περιγράφει άγνωστα περιστατικά της σχέσης τους.

Μεταξύ άλλων, κάνει ειδική μνεία στη στιγμή που ο Ουίλιαμ του είχε φωνάξει μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με την αποχώρηση εκείνου και της Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια και τονίζει ότι ο αδερφός του έσπασε τον όρκο που είχαν δώσει να μην εκθέσουν ο ένας στον άλλον στον Τύπο.

«Ο Ουίλιαμ, ο διάδοχος του θρόνου, είναι κολλημένος στον θεσμό», τονίζει με έμφαση ο Χάρι στο ντοκιμαντέρ.

Έξαλλος ο Ουίλιαμ
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι πυρ και μανία με τον Χάρι και τους ισχυρισμούς του και οι σχέσεις των δύο αδερφών φαίνεται να είναι πιο τεταμένες από ποτέ.

«Νομίζω ότι αυτό ήταν. Οι δυο τους έχουν τελειώσει», δήλωσε μια καλά πληροφορημένη βασιλική πηγή στο Page Six για τον Χάρι και τον Γουίλιαμ.

Η Daily Mail ανέφερε ότι ο Ουίλιαμ έχει πάρει τα σχόλια του Χάρι «πολύ προσωπικά».

Το ζευγάρι έχει μείνει χωρίς φίλους
Στο ντοκιμαντέρ ο Χάρι παραδέχεται επίσης ότι έχει χάσει φίλους μετά την αναχώρησή του από το Παλάτι και ότι του λείπουν «οι οικογενειακές συγκεντρώσεις».

«Έχουν πραγματικούς φίλους ή είναι μόνο η Όπρα Γουίνφρεϊ; Φαίνεται να είναι αρκετά απομονωμένοι», σημειώνει χαρακτηριστικά μία βασιλική πηγή μετά την προβολή των επεισοδίων και υποθέτει ότι η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να μην καταλαβαίνει την έκταση που έχει η ρήξη ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Η Μέγκαν, που έχει ετεροθαλή αδέλφια, βλέπει τον εαυτό της ως μοναχοπαίδι, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει τη δυναμική της σχέση των δύο αδελφών», υπογραμμίζει.

tanea.gr