Επικαιρότητα:

Νότης Μαυρουδής: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του συνθέτη – Πού οφείλεται

05 Ιαν. 2023 - 09:47 | Συμβαίνει γύρω μας
Νότης Μαυρουδής: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του συνθέτη – Πού οφείλεται

Ο ξαφνικός θάνατος του σπουδαίου Νότη Μαυρουδή προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που έγινε χθες, μετά από παραγγελία της Αστυνομίας, ο θάνατός του οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προκλήθηκαν από πτώση από ύψος.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, που διενεργεί προανάκριση, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και κατέληξαν ότι ο 77χρονος έπεσε, ενώ βρισκόταν στα κάγκελα του μπαλκονιού του σπιτιού του, η πτώση του οφείλεται σε ατύχημα και υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που επέφεραν τον θάνατό του, ενώ παρήγγειλαν νεκροψία- νεκροτομή, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος, γνωστός στο Πανελλήνιο συνθέτης, βρισκόταν τις τελευταίες μέρες για ολιγοήμερες διακοπές στο σπίτι του διατηρεί στην Κουκουράβα, και το απόγευμα της Τρίτης, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα, όπου πάτησε για να κάνει μια εργασία, αλλά έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον αύλειο χώρο, που είναι σε υψομετρικά επίπεδα με καλντερίμι, έπεσε από ύψος περίπου τριών μέτρων και τραυματίστηκε θανάσιμα, καθώς το κεφάλι του χτύπησε σε πέτρα.

Η σύζυγός του που τον περίμενε για να πάνε επίσκεψη σε φιλικό τους ζευγάρι, άκουσε τον γδούπο της πτώσης βγήκε στην αυλή και είδε τον Νότη Μαρουδή να κείτεται νεκρός!

Κάλεσε ασθενοφόρο που πήγε στο σημείο με γιατρό, αλλά ήταν αργά, καθώς ο φημισμένος μουσικοσυνθέτης δεν βρισκόταν στη ζωή. Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη Πανελλαδικά στον καλλιτεχνικό και πολιτικό κόσμο.