Έκπληκτη η Καμίλα από τα σκληρά λόγια του πρίγκιπα Χάρι

10 Ιαν. 2023 - 18:49 | Συμβαίνει γύρω μας
Έκπληκτη η Καμίλα από τα σκληρά λόγια του πρίγκιπα Χάρι

Έκπληκτη φέρεται να έχει μείνει η βασιλική σύζυγος Καμίλα μετά τις αποκαλύψεις - «βόμβα» από πλευράς του πρίγκιπα Χάρι για τα όσα συμβαίνουν στο Παλάτι, πολλές από τις οποίες αφορούν και την ίδια.

Μετά από το εμπρηστικό ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για το Netflix, αλλά και την πρόσφατη συνέντευξη του Χάρι στην εκπομπή «60 Minutes», σήμερα (10/1) κυκλοφόρησε επίσημα η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα με τίτλο «Spare» («αναπληρωματικός, εφεδρικός»), για την οποία έχει λεχθεί πως «κάθε σελίδα περιέχει και ένα σκάνδαλο». Ήδη πριν την κυκλοφορία του βιβλίου, οι διαρροές για το περιεχόμενό του υπήρξαν πολλές και αφορούν μεταξύ άλλων την τεταμένη σχέση του Χάρι με τον αδερφό του, Γουίλιαμ, την χρήση ναρκωτικών από τον πρίγκιπα αλλά και τη θεωρία ότι ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα οφείλετο σε συνωμοσία.

Μια σημερινή διαρροή στον βρετανικό Τύπο δεν έχει να κάνει με τις αποκαλύψεις του Χάρι καθαυτές, αλλά με τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει στο Παλάτι. Σύμφωνα με την Daily Mail, η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου, Καμίλα Πάρκερ – Μπόουλς, αντέδρασε στις δηλώσεις του πρίγκιπα, με τις οποίες την χαρακτήριζε «επικίνδυνη» και «κακιά». Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο Χάρι, ο ίδιος και ο Γουίλιαμ είχαν «παρακαλέσει» τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί.

«Έμεινε έκπληκτη», δήλωσε πηγή μέσα από το Παλάτι στη βρετανική εφημερίδα, μιλώντας για την Καμίλα.

Σε μια άλλη διαρροή από την βασιλική οικογένεια, πηγές στο Vanity Fair ανέφεραν ότι όλοι είναι σοκαρισμένοι από τις δηλώσεις του Χάρι και από το τι αναφέρει στα απομνημονεύματά του.